Verkoopadviseur

Dille & Kamille


Datum: 6 dagen geleden
Stad: Apeldoorn, Gelderland
Contract type: Voltijd
Dille & Kamille

Werken bij Dille & Kamille

Verkoopadviseur (Apeldoorn)

Ben je opzoek naar een inspirerende werkomgeving, waar duurzaamheid en natuurlijke eenvoud centraal staan? Wil jij op de winkelvloer met ons momenten creëren die er toe doen? Zet je graag je kennis en enthousiasme in om onze klanten persoonlijk te adviseren? Kom dan ons team versterken!

Solliciteer nu

Als Verkoopadviseur verwelkom je onze klanten en zorg je voor een optimale uitvoering van de klantreis, zodat iedere klant enthousiast en tevreden de vestiging verlaat. Dit bereik je samen met je team door in gesprek te gaan met klanten, hen te voorzien van waardevol advies en hen te inspireren met jouw passie voor ons prachtige assortiment. Daarnaast bedien je de kassa, zorg je voor een nette winkel, vul je de schappen bij en verzorg je de planten goed.

Wat breng jij mee?

Je hebt affiniteit met het assortiment en concept van Dille & Kamille. Met jouw persoonlijkheid en servicegerichte houding voelen klanten zich thuis in de winkel. Verder beschik je over het volgende:

 • Je bent sociaal en maakt graag verbinding met onze klanten;
 • Je bent proactief en werkt goed samen in teamverband;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je bent woonachtig in omgeving Apeldoorn.

Wat bieden wij?

 • Salaris passend bij jouw ervaring met een contract van 8 uur per week;
 • Een extra maandsalaris in december (13e maand) en 8% vakantietoeslag in mei;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding (fiets, OV & auto);
 • Aanvullende werkgeversverzekeringen;
 • Korting op zorgverzekeringen;
 • 20% personeelskorting.

Bij ons staat verbinding met elkaar centraal, dit stimuleren wij door gezellige teamuitjes, check-in momenten, regelmatige bedrijfsupdates en het gezamenlijk vieren van successen. Onze collega’s omschrijven onze werksfeer als mens- en ontwikkelingsgericht, warm en informeel. Tijdens ons onboardingsprogramma heten we je hartelijk welkom en laten we je kennis maken met de missie, visie en producten van Dille & Kamille.

Wie zijn wij?

Het familiebedrijf Dille & Kamille is opgericht in 1974. In een tijd waar plastic en 'wegwerp' oprukten, koos Dille & Kamille voor eenvoud en duurzaamheid. Nu, na bijna 50 jaar is deze visie actueler dan ooit. Wij willen mensen inspireren om bewust te leven, in harmonie met elkaar, zichzelf en de natuur. Dit doen we onder meer met ons uitgebreide assortiment voor huis, tuin en keuken. Tijdloos mooi en gemaakt van materialen uit de natuur - ‘natuurlijke eenvoud’ noemen wij dat.

Dille & Kamille is B Corp gecertificeerd en daar zijn we trots op! Vanaf het begin is duurzaamheid een kernwaarde van ons bedrijf en we zijn gemotiveerd om het elk jaar een beetje beter te doen en samen ambitieuze doelen te blijven stellen. Wij hechten waarde aan onze mensen en wat belangrijk voor hen is, en willen bijdragen aan hun vitaliteit, ontwikkeling en geluk. Lees hier meer over Dille & Kamille en B Corp!

Dille & Kamille is een nog altijd groeiend bedrijf met winkels in Nederland, België en Duitsland. Ondanks die groei blijft het ‘familiegevoel’ sterk aanwezig. Het succes van Dille & Kamille is te danken aan het dagelijkse enthousiasme, de inzet, het talent, de professionaliteit en de loyaliteit van al onze medewerkers.

Wij vinden het belangrijk om divers talent aan te trekken en een werkomgeving te creëren waarin mensen met verschillende perspectieven en achtergronden zich thuis voelen. We nodigen iedereen uit om bij ons te solliciteren. Alle sollicitaties worden gelijk en inhoudelijk behandeld.

Wil jij straks deel uitmaken van een familiebedrijf met een duurzame missie?
Solliciteer dan nu via het onderstaande sollicitatieformulier!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Administratief medewerkster Apeldoorn

Attract Uitzendbureau, Apeldoorn, Gelderland
€ 2.400 per maand
16 uur geleden
Als administratief medewerker ben je een spin in het web en zorg je ervoor dat ons administratieve proces op rolletjes verloopt! Wat ga je doen? Je ondersteunt de in- en verkoopadministratie en zorgt ervoor dat alles tijdig wordt ingeboekt. Hierbij controleer je ook offertes en orderbevestigingen en zet je deze door naar onze klanten. Daarnaast ben je in staat de...
Attract Uitzendbureau

Tandarts

Rovidam Mondzorgbanen, Apeldoorn, Gelderland
€ 7.000 - € 10.000 per maand
3 dagen geleden
Wát een leuk profiel! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gekwalificeerde tandarts om ons team te versterken in onze moderne tandartspraktijk (regio Apeldoorn). Als tandarts speel je een essentiële rol in het bevorderen van de mondgezondheid van onze patiënten en het bieden van hoogwaardige tandheelkundige zorg. We streven naar een patiëntgerichte aanpak en hechten veel waarde aan professionaliteit...
Rovidam Mondzorgbanen

Tandartsassistent | Apeldoorn | 3-5 dagen

Dental Match, Apeldoorn, Gelderland
6 dagen geleden
Locatie: Apeldoorn Bedrijfsprofiel: Deze middelgrote praktijk richt zich naast algemene tandheelkunde ook op implantologie en endodontologie. Het gevarieerde team bestaat uit (gespecialiseerde) tandartsen, mondhygiënisten, (paro) preventieassistenten, tandartsassistenten en ondersteunend personeel. De praktijk vindt ontwikkeling erg belangrijk en door middel van intercollegiaal overleg en een hechte samenwerking zorgen ze dat de patiënt altijd de beste zorg ontvangt. Functieprofiel: Als tandartsassistent bij...
Dental Match