Verkoopmedewerker Winkel Amersfoort

VodafoneZiggo


Datum: 2 weken geleden
Stad: Amersfoort, Utrecht
Salaris: € 2.361 - € 2.710 per maand
Contract type: Voltijd
VodafoneZiggo

Gaat dit over jou?

Vaardigheden die je goed kunt gebruiken voor deze job.

 • Je bent klantgericht. Klant blij, jij blij. Je rust niet voordat iemands probleem is opgelost, stelt de juiste vragen en kunt goed luisteren.
 • Je denkt commercieel. Jij ziet overal zakelijke kansen en hebt het lef om ervoor te gaan.
 • Je spreekt begrijpelijke taal. Als je iets zegt, zorg je dat de ander het ook begrijpt. Je spreekt duidelijk en vlot, en kunt goed presenteren.
 • Je bent flexibel. Wordt het plan A, B of C? Jij past net zo makkelijk andere ideeën en werkwijzen toe om je doel te behalen.
 • Je vindt altijd een oplossing. Jij rent niet weg voor problemen. Sterker nog: je onderzoekt ze grondig. Je legt de juiste verbanden en zoekt naar mogelijke oorzaken. 'Eerst denken, dan doen' is jouw motto.

Jouw baan

Onze klanten komen naar onze Vodafone en Ziggo-winkels voor 2 dingen. Ten eerste willen ze advies inwinnen over eventueel aanstaande aankopen. Daarnaast zoeken ze ook service voor hun huidige producten. Jij biedt een helpende hand. Als verkoopmedewerker ga je voor de persoonlijke klik en je stelt de juiste vragen. Dit kan gaan over een smartphone, wifi, abonnement, Mediabox Next etc. Jij wijst de klant op de voordelen. Daardoor wandelt elke klant tevreden jouw winkel uit. Het is voor ons belangrijk dat de werksfeer je energie geeft. Met je team ga je de uitdaging aan om met een positieve mindset én plezier de (verkoop)targets te halen. Voeg je bij ons team in het gezellige team en hartje centrum van Amersfoort.

Dit krijg je van ons

Jij gaat ervoor, elke werkdag weer. Voor je plezier én voor de volgende arbeidsvoorwaarden. Een fulltime baan bij VodafoneZiggo kun je al uitoefenen vanaf 32 uur. De keuze is aan jou. Op basis van 38 uur, ontvang je:

 • Benefit Budget van 14,95% (incl. vakantiegeld) is onderdeel van je brutosalaris. Laat het uitbetalen, koop extra vakantiedagen of spaar het op.
 • Telefoon met Vodafone-abonnement. Ook voor privégebruik.
 • NS-Business Card naar keuze. Ook om privé gratis eersteklas mee te reizen.
 • 20 vakantiedagen per jaar.
 • Unlimited Learning: onbeperkt toegang tot duizenden trainingen en opleidingen.
 • Korting op producten en diensten van Vodafone en Ziggo.
 • Pensioenregeling, met de optie om zelf extra bij te sparen.
 • Meedoen met onze maatschappelijke projecten, zoals Online Masters of de Footprint Challenge.
 • Jaarlijkse bonus, afhankelijk van het bedrijfsresultaat.

Dit breng jij mee

Jij weet anderen te overtuigen. Met jouw communicatie beschik je over natuurlijke verkoopskills die we jou graag verder helpen ontwikkelen. En je verleent goede service. Door jouw flexibiliteit pak jij afwisselende werkzaamheden gemakkelijk op. Jij wilt graag leren en gelukkig brengt jouw nieuwsgierigheid je ver. Jij maakt het verschil op onze winkelvloer.Wat verder van belang is voor jouw functie in onze Vodafone en Ziggo-winkels:

 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent 32 uur tot 38 uur per week inzetbaar
 • Je wordt ingeroosterd tijdens de koopavond, op de zaterdag en de zondag is bespreekbaar
 • Je bereikt de winkel dankzij ons gratis onbeperkt 1ste klas OV makkelijk binnen ongeveer een uur
 • Als jij bij ons komt werken, krijg je meteen een contract bij VodafoneZiggo. En naargelang van hoeveel ervaring je hebt, verdien je tussen de € 14,32 en €16,42 per uur. Dit is zonder de maandelijkse bonussen

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Assistent Bedrijfsleider - Amersfoort

New York Pizza, Amersfoort, Utrecht
4 dagen geleden
Inleiding Ben jij de Luigi van onze Mario? Heb jij overzicht, mensenkennis en neem je graag het voortouw als rechterhand van onze bedrijfsleider? Start dan als assistent bedrijfsleider bij New York Pizza! Wij zijn op zoek naar een assistent bedrijfsleider die als rechterhand van de bedrijfsleider functioneert en medeverantwoordelijk is voor het draaien van onze vestiging. Jij bent de meewerkend...
New York Pizza

Orthopedagoog Parttime Amersfoort

Koningin Wilhelminaschool, Amersfoort, Utrecht
€ 5.329 per maand
6 dagen geleden
Functie Omschrijving Voor de Koningin Wilhelminaschool, school voor speciaal basisonderwijs, zijn we op zoek naar een orthopedagoog (0,2 fte) Jij bent een bevlogen professional die het uitdagend vindt om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkelingsgroei van onze leerlingen. Je kunt zelfstandig keuzes maken als het gaat om de begeleiding van onze leerlingen. Je bent gericht op het geven...
Koningin Wilhelminaschool

Secretariële ondersteuning HCE Bestuur

Huisartsen Eemland, Amersfoort, Utrecht
€ 2.910 - € 4.380 per maand
2 weken geleden
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je een cruciale rol kunt spelen in de zorgsector? Wil je deel uitmaken van een dynamische organisatie die de belangen van huisartsen en hun patiënten behartigt? Dan is deze vacature als secretariële ondersteuning van het HCE-bestuur dé kans waar je naar op zoek bent! Waar kom je te werken? Huisartsen Eemland...
Huisartsen Eemland