Medewerker beheer en toezicht

Novadic-Kentron


Datum: 6 dagen geleden
Stad: Den Bosch, Noord-Brabant
Salaris: € 1.918 - € 2.797 per maand
Contract type: Voltijd
Novadic-Kentron
Fulltime |
's-Hertogenbosch

WORD JIJ ONZE NIEUWE MEDEWERKER BEHEER & TOEZICHT?

(code 23.128, voor 36 uur per week)

Wil jij van grote betekenis zijn in het herstel van de bewoners van ons hostel? Samen werken aan hun toekomst op onze locatie in Den Bosch? Dan is dit de baan voor jou. “Iedereen verdient een tweede start”

In welke omgeving ga je werken?

Hostel ‘Het Zwanenhuis’ aan de Zuiderparkweg in Den Bosch is een woonvoorziening voor mensen met (chronische) verslavingsproblematiek en psychiatrische problematiek. Binnen het hostel krijgen de ca. 30 bewoners 24 uur per dag zorg. Het hostel is een veilige, prikkelarme omgeving die bescherming, stabiliteit en structuur biedt. De begeleiding is individueel, en er wordt ook met groepen gewerkt. Het doel van het hostel is om in stappen toe te werken naar weer meedoen in de maatschappij (sociale inclusie). Ook wordt gewerkt aan de woonvaardigheden aan de hand van een gestructureerd ontwikkelprogramma (MOVE), om weer zelfstandig of met minder begeleiding te kunnen wonen. Om de zelfstandigheid en woonvaardigheden te vergroten, wordt voor elke bewoner een begeleidingsplan op maat gemaakt. Hierbij staat de eigen regie van de bewoner centraal: wat wil de bewoner en wat heeft hij of zij nodig om dit doel zelf te kunnen bereiken?

“Het hostel is voor mij m’n redding geweest. Zonder was het slecht met me afgelopen”

Het hostel is een samenwerkingsverband met Reinier van Arkel. Het team is samengesteld uit medewerkers vanuit beide organisaties.

Wat ga je doen?

Je houdt toezicht op de veiligheid van medewerkers en bezoekers en grijpt zo nodig in bij calamiteiten.

Je assisteert bij de ondersteuning van cliënten/bezoekers die op de betreffende locatie gebruik maken van de diverse voorzieningen.

Je assisteert bij de ondersteuning van cliënten/bezoekers die gebruik maken van de mogelijkheden tot persoonlijke verzorging en verkrijging van eten, drinken en kleding.

Je assisteert bij de ondersteuning van cliënten/bezoekers die gebruik maken van de verschillende beschikbare vormen van dagbesteding en -structurering op creatief, sportief, recreatief en educatief terrein.

Je assisteert bij de verwijzing van bezoekers naar de hulp- en dienstverleningsmogelijkheden van andere onderdelen van de instelling.

Je verstrekt cliënten informatie over SOA- hepatitis- en aidspreventie en andere besmettelijke ziekten en verstrekt op verzoek hulpmiddelen zoals spuiten en condooms.

Je ondersteunt bij de voorlichting aan cliënten/bezoekers over risico’s van druggebruik, de werking van psychotrope stoffen, methadon en andere medicijnen.

Je signaleert risico verhogende factoren in relatie tot de gezondheid van de bezoekers en rapporteert dit aan de begeleiders Basiszorg.

Wat vragen we van jou?

Je hebt een BHV diploma en een beveiligingsdiploma op minimaal MBO-niveau 2.

Je hebt globale kennis van de behandelmethoden binnen de verslavingszorg

Je hebt globale kennis van de behandelmethoden binnen de verslavingszorg

Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden, waardoor je uitstekend contact kunt leggen met problematische doelgroepen.

Je bent bereid tot het werken in de avonden, nachten, weekenden en met de feestdagen.

Wat bieden we jou?

Je komt te werken in een betrokken, vitaal team dat steeds meer zelforganiserend wordt. Onze medewerkers bepalen binnen gestelde kaders zelf hoe ze hun werk het beste vormgeven. Dit leidt tot de meest tevreden medewerkers en cliënten.

Wij bieden je een werkplek in Den Bosch met een salaris in FWG 30 (min. € 1.918,- en max. € 2.797,- bij een fulltime dienstverband van 36 uur).

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie?

Wil je meer weten, bel dan met Juliette Vereijken, teamleider, bereikbaar via telefoonnummer 0651909392.

Solliciteren?

Vul het sollicitatieformulier in vóór 27 september aanstaande ! Stuur altijd een brief en recent CV mee.

Bijzonderheden

De vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Novadic-Kentron is onderdeel van Zorg van de Zaak. Zorg van de Zaak is een netwerk van bedrijven op het gebied van bedrijfszorg, leefstijlzorg en medische zorg.

NK wil positieve gezondheid en vitaliteit bij cliënten en medewerkers stimuleren. Als verslavingszorginstelling willen wij een gezonde omgeving bieden en het goede voorbeeld geven. Om deze reden is NK rookvrij voor zowel cliënten als medewerkers.

Herstelondersteunend werken maakt onderdeel uit van de NK behandeling.

Voor indiensttreding zal een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aangevraagd worden.

Je krijgt altijd per email een bericht. Gelieve ook je mailbox met ongewenste e-mails in de gaten te houden.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature vervalt op 26 september 2023

Om zeker te zijn dat uw sollicitatie correct wordt verwerkt, volg de volgende stappen:

1. Vul alle verplichte velden in.

2. Klik onderaan het formulier op "Versturen"

3. Na het inzenden ziet u een bevestiging op het scherm

4. U ontvangt tevens een bevestigings-mail van uw inzending

Indien u geen bevestiging ziet en geen e-mail ontvangt is uw sollicitatie niet verwerkt.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

SHIFT LEADER KFC DEN BOSCH

KFC, Den Bosch, Noord-Brabant
18 uur geleden
Werken bij de KFC staat voor familiegevoel, inclusiviteit en gezelligheid. We vinden het dan ook erg belangrijk dat zowel onze gasten als ons personeel dagelijks deze positieve KFC-ervaring beleven. Een goede werksfeer is hiervoor een must! Heb jij leidinggevende kwaliteiten en kan jij het hoofd koel houden tijdens het managen van jouw shift? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor...
KFC

Assistent Store manager

Sacha, Den Bosch, Noord-Brabant
5 dagen geleden
Je bent energiek, spontaan, weet alles van de laatste trends en hiermee inspireer én help jij graag klanten. Herken jij jezelf in deze woorden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Uiteraard is je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen en deze zo goed mogelijk te vervullen. Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen...
Sacha

Klantmanager Inkomen

DPA Professionals, Den Bosch, Noord-Brabant
€ 2.500 - € 4.300 per maand
1 week geleden
Wat je gaat doen: In je rol als Klantmanager Inkomen beoordeel je bijstandsaanvragen en voer je intakegesprekken met de cliënt. Je hebt daarbij oog voor de participatiemogelijkheden van de cliënt en probeert deze conform de regelgeving zo goed mogelijk te adviseren. Je regelt voor de client (statushouder) een voorschot, bijzondere bijstand voor inrichtingskosten en het ontzorgen tijdens de eerste periode....
DPA Professionals