Tandartsassistent | Apeldoorn | 3-5 dagen

Dental Match


Datum: 1 week geleden
Stad: Apeldoorn, Gelderland
Contract type: Voltijd
Dental Match
Locatie: Apeldoorn

Bedrijfsprofiel:

Deze middelgrote praktijk richt zich naast algemene tandheelkunde ook op implantologie en endodontologie. Het gevarieerde team bestaat uit (gespecialiseerde) tandartsen, mondhygiënisten, (paro) preventieassistenten, tandartsassistenten en ondersteunend personeel. De praktijk vindt ontwikkeling erg belangrijk en door middel van intercollegiaal overleg en een hechte samenwerking zorgen ze dat de patiënt altijd de beste zorg ontvangt.

Functieprofiel:

Als tandartsassistent bij deze praktijk is geen dag hetzelfde en sta je open voor de wens van de patiënt. Je assisteert bij patiëntbehandelingen, waarbij je ook de mogelijkheid krijgt om zelfstandige voorbehouden handelingen uit te voeren, zoals het maken van röntgenfoto's, het nemen van afdrukken, het maken van noodkronen en het aanbrengen van een cofferdam, mits je daarvoor voldoende bekwaam en/of opgeleid bent. Je werkt nauw samen met de rest van het team.

Functie-eisen:

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding tot tandartsassistent of volgt een opleiding daarvoor;
  • Je hebt al enige ervaring opgedaan in een praktijk als tandartsassistent;
  • Je kunt goed samenwerken met collega’s en legt makkelijk contact met patiënten;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en schrift.

Aanbod:

Je gaat onderdeel uitmaken van een hecht en gezellige team, waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft. Patiënten krijgen alle aandacht in deze praktijk, er heerst een fijne sfeer. Deze praktijk werkt met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens protocollen en de laatste richtlijnen. Er worden bij- en nascholingsmogelijkheden aangeboden en ook is het mogelijk om door te groeien naar de functie van preventieassistent. Uiteraard kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Wil je meer weten, stuur dan een WhatsApp naar 06-26997044 of mail naar [email protected].
Is dit niet helemaal de vacature voor jou? Stuur ons je CV en beschikbaarheid toe, of meld je hier aan voor onze jobalert om wekelijks op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures of neem een kijkje op onze website voor onze actuele vacatures.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker HR Dienstverlening

Adecco, Apeldoorn, Gelderland
€ 16,51 per uur
4 uur geleden
Werk je graag nauwkeurig en ben je communicatief vaardig? Voor Achmea zijn wij op zoek naar een medewerker HR Dienstverlening in Apeldoorn! Wat ga je doen? Als medewerker HR Dienstverlening kom je te werken op de HR afdeling. Hier word jij ingezet op diverse processen van de personeelsadministratie. Denk hierbij aan: Het verwerken van collega’s die in dienst treden Het...
Adecco

Accountmanager

Xstate, Apeldoorn, Gelderland
€ 2.500 - € 6.050 per maand
6 dagen geleden
De publieke sector verjongen en verduurzamen, daar zijn wij elke dag mee bezig. Met onze vakinhoudelijke traineeships ‘Duurzame Ontwikkeling’ en ‘VTH’ helpen we jonge talenten met de eerste stap naar hun droombaan. Hoe gaaf is het dat Xstate de brug slaat tussen het helpen van jong talent én een maatschappelijke bijdrage levert aan de toekomst! We groeien hard en daarom...
Xstate

Machine operator

Werkis, Apeldoorn, Gelderland
1 week geleden
Ben jij een gemotiveerde operator die graag zijn mouwen opstroopt? Kun jij efficiënt, veilig en hygiënisch werken en ben je oplossingsgericht? Lees dan snel verder!Als machine-operator ben jij verantwoordelijk voor het verloop van het productieproces in het machinepark. Jij voert de volgende werkzaamheden uit: Het voorbereiden van orders;Het ombouwen en afstellen van machines;Het verhelpen van storingen.Er wordt gewerkt met producten...
Werkis