Projectcoördinator Jongeren

Alzheimer Nederland


Datum: 1 week geleden
Stad: Amersfoort, Utrecht
Salaris: € 3.130 - € 4.593 per maand
Contract type: Voltijd
Alzheimer Nederland
Datum 14 sep. 2023 Vervaldatum 28 sep. 2023 Aantal uren 24 - 28 Plaats Amersfoort Betaald Ja Organisatie Alzheimer Nederland

Organisatie

Alzheimer Nederland

Wij zijn Alzheimer Nederland en wij zetten onze talenten en ambitie in voor een van de grootste uitdagingen van deze tijd: dementie. Wij werken aan een toekomst zonder dementie en een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun omgeving.

Programma Samen Dementievriendelijk

Het programma Samen dementievriendelijk is een gezamenlijk initiatief van Alzheimer Nederland en het ministerie van VWS. In het vijfjarige programma streven we ernaar een beweging op gang te brengen om Nederland dementievriendelijker te maken. Dit doen we door landelijke bewustwordingscampagnes, het bieden van diverse online trainingen en groepstrainingen op locatie bij bedrijven, verenigingen, gemeenten én gastlessen scholen. Voor de doelgroep jongeren is een speciaal lesprogramma ontwikkeld.

Taken

Jouw rol

Wij zijn op zoek naar een tijdelijke collega die met zijn/haar ervaring projecten succesvol weet te coördineren en verder te brengen.

Vanuit jouw rol als Projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en groei van het Jongerenprogramma van Samen dementievriendelijk. Met dit lesprogramma leren docenten en jongeren op het mbo hoe ze dementie kunnen herkennen én hoe ze hiermee om kunnen gaan.

Een project met vele activiteiten. Jij bent de spin in het web en onder meer verantwoordelijk voor het relatiebeheer met betrokken partijen, tot en met de productie van de communicatiemiddelen. Je komt te werken in een ambitieus en creatief team met 7 collega’s. Daarbij werk je op multidisciplinaire manier samen met interne en externe experts, vrijwilligers en collega’s binnen Alzheimer Nederland.

Om succesvol te zijn in deze functie ben je creatief, praktisch en resultaatgericht. Je ziet snel kansen en mogelijkheden en weet deze ook concreet te maken. Je bent enthousiast, een aanpakker en hebt oog voor detail. Je werkt graag in een team van deskundige collega’s om een gezamenlijk resultaat te bereiken, denkt out-of-the-box en staat open voor nieuwe ideeën.

Functie-eisen en profiel

Dus ben jij iemand die:

  • … een ervaren projectcoördinator is die graag de leiding neemt?
  • … kan denken én schakelen op HBO niveau?
  • … doortastend en communicatief sterk is en mensen weet te betrekken?
  • … meer dan 2 jaar relevante werkervaring heeft (waarbij ervaring met een scholenorganisatie en/of vrijwilligersprojecten zoals maatjesprojecten een pré is)?
  • …een ontzettend enthousiaste, creatieve en resultaatgerichte collega is om mee samen te werken?

Dan gaan wij heel graag met jou in gesprek.

Ons aanbod

Wat mag je van ons als werkgever verwachten?

Niet alleen wij zelf zeggen dat het leuk is om bij ons te werken! Als werkgever worden we gewaardeerd omdat we onze medewerkers inspireren en goed voor hen zorgen. Daarmee hebben we in 2020 de award voor Best Workplace gewonnen!


En verder:

  • Een projectcontract voor het vervangen van een zwangerschapsverlof, 24 - 28 uur per week vanaf 1 november 2023. Een zzp-constructie is ook bespreekbaar.
  • Een goed salaris tussen de € 3.130,- en € 4.593,-.
  • Verlof en vakantie: 25 vakantiedagen, op basis van een 38-urige werkweek, met mogelijkheid tot het kopen van vakantiedagen, 6 weken mantelzorgverlof (70%) en 40 uur per jaar vrijwilligerswerkverlof.

Informeren en solliciteren

Wil jij ook bijdragen aan een toekomst zonder dementie?

Stuur dan een mailtje met je cv + motivatie(brief) naar Wietske Boesveld (HR adviseur) via [email protected] waarin je aangeeft dat je interesse hebt en waarom je graag bij ons wilt werken.

Toch nog eerst even wat meer informatie?
Bel dan je toekomstig leidinggevende Jarina Rombouts, projectleider Samen Dementievriendelijk. Je kunt haar bereiken via [email protected] of 06-41213263.

De 1e gespreksronde zal plaatsvinden op 28 september (te Amersfoort).

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Business Controller Amersfoort

James Woodman, Amersfoort, Utrecht
€ 52.000 - € 63.000 per jaar
2 dagen geleden
Ben je op zoek naar een baan als adviseur van de CFO in een industriële omgeving met een vriendelijke en dynamische cultuur? Lees dan verder! Client Details Voor een familiebedrijf in Amersfoort zijn wij op zoek naar een enthousiaste Business Controller om als businesspartner van de CFO te fungeren in alle strategische planning. De hoofdactiviteit van deze organisatie is de...
James Woodman

Proces Coördinator

RAAS BV, Amersfoort, Utrecht
€ 2.872 - € 4.685 per maand
2 weken geleden
Wat jij gaat doen Klinken termen als multitasken en stakeholdermanagement je als muziek in de oren? Hou jij je daarnaast graag bezig met procesoptimalisatie? Dan zijn we mogelijk op zoek naar jou! Als Proces Coördinator op de operationele afdeling ben je de schakel tussen de business en IT. Aan jou de belangrijke taak om onze systemen voortdurend te optimaliseren, zodat...
RAAS BV

Facilitair medewerker

YoungCapital, Amersfoort, Utrecht
€ 2.280 - € 2.626 per maand
2 weken geleden
Je bent een allround medewerker, verantwoordelijk voor zowel facilitaire taken als ontvangst van gasten in Amersfoort. Een toffe job voor €15 p.u. Wat ga je doen? Ben jij op zoek naar een tijdelijke job waar jij lekker de handen uit de mouwen kan steken en actief werk kan combineren met administratieve taken? Dan hebben wij een toffe baan voor jou!...
YoungCapital