Docent economie 2e graad

Matchpartner


Datum: 1 week geleden
Stad: Tilburg, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Matchpartner

Functie omschrijving

Is het nu recessie, depressie of toch een inflatie of devaluatie??

Het vak economie is enorm belangrijk en word door veel leerlingen onderschat

Voor een middelbare school in de regio Tilburg zijn wij op zoek naar een docent Economie. Op de school waar je komt te werken heerst een gemoedelijke sfeer, zowel bij de leerkrachten alsook met de leerlingen. Oog hebben voor elkaar is het motto van deze school. We zijn op zoek naar een docent die voor 0,5 tot 0,8 fte

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een bevoegdheid of je bent hiervoor in opleiding
  • Beschikbaar in overleg, het liefst op korte termijn
  • Je hebt ervaring met lesgeven in het middelbaar onderwijs
  • Beschikbaar voor 0,5 tot 0,8 fte

Bedrijfscultuur

Matchpartner biedt jou als docent de zekerheid van een contract met de flexibiliteit om te doen wat jou gelukkig maakt. Matchpartner Onderwijs bestaat uit een klein team van bevlogen medewerkers die kijken naar jouw wensen en behoeften. Op basis hiervan maken wij de match die jou de garantie geeft op werkplezier. Daarnaast zorgen wij voor voldoende begeleiding en treed je toe tot een netwerk van vele gedreven docenten die graag met jou van gedachten wisselen.

In ons netwerk van docenten staat passie voor het vak voorop. Onze docenten beschikken over uitstekende vakkennis en over de vaardigheden om een veilig en gestructureerd leerklimaat te creëren. Daarbij hebben ze oog en hart voor de leerlingen. Er wordt gekeken naar de verschillende behoeften die er zijn binnen de klas en daar wordt op ingespeeld met passende werkvormen. Ten slot zijn onze docenten positief-kritisch en wordt er mee gedacht om de school verder vooruit te helpen.

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en halen we jouw sterke punten naar boven. Wij koppelen jouw kracht, wensen en behoeften aan ons groot netwerk van scholen om de perfecte match te maken. Wij regelen het gesprek en ondersteunen je tijdens het sollicitatiegesprek. Samen proosten we op de goede afloop van dit gesprek. In de maanden hierna zorgen wij ervoor dat jij je volledig kan focussen op hetgeen waar jij goed in bent: lesgeven.

Bedrijfsprofiel

Deze school ziet het als haar missie om de leerling te vormen tot een “veelzijdig ontwikkeld persoon”.

Een veelzijdig ontwikkeld persoon heeft kennis, bezit vaardigheden, heeft inzicht in zichzelf, wie hij is, in zijn drijfveren, heeft voeling met zijn levensdoelen, en handelt hiernaar. Een veelzijdig ontwikkeld persoon handelt vanuit de kernwaarden innovatie, openheid en verantwoordelijkheid.

Van verwondering wordt een leerling nieuwsgierig en daardoor wil deze op zoek naar kennis. Door die te delen met anderen ontstaat nieuwe kennis waar mogelijkheden uit voortkomen. Dat noemen we innovatie: iets toevoegen aan dat wat we nog niet wisten.

Leren is pas mogelijk als iemand eerlijk en zonder (voor)oordeel naar zichzelf en de omgeving kijkt. Openheid betekent jezelf laten zien en open staan voor meningen, kennis en kwaliteiten van anderen. Openheid is de basis voor medemenselijkheid, oprechtheid en sociaal gedrag.

Dit vraagt om actieve verantwoordelijkheid; elkaar aanspreken, de ander verder willen helpen, uitleggen hoe en waarom je de dingen doet zoals jij ze doet en hoe je daarmee bijdraagt aan “een betere wereld”. Daarvoor moet een leerling zich kunnen inleven in het gedrag en denken van anderen en nadenken over wie hij of zij is, diens bijdrage aan de samenleving.

Arbeidsvoorwaarden

  • Schaal LB of LC van de cao het voortgezet onderwijs
  • 8,33% vakantietoeslag
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer
  • Begeleiding en coaching op je persoonlijke situatie
  • Toegang tot een netwerkomgeving van collega's binnen het onderwijs
  • eindejaar uitkering

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Bezorger Ochtenddienst Tilburg

Coolblue, Tilburg, Noord-Brabant
4 dagen geleden
Als chauffeur van onze blauwe bus lever jij in de ochtend bestellingen af bij onze winkels en depots. Je start in Tilburg en rijdt als bezorger naar verschillende locaties door heel Nederland. Je sluit je shift gezellig af met een potje tafeltennis met je collega bezorger. Je werkdag kan per keer ietwat verschillen afhankelijk van de bestemming van je rit...
Coolblue

Shiftleader - Tilburg

New York Pizza, Tilburg, Noord-Brabant
5 dagen geleden
Inleiding Heb jij overzicht, mensenkennis en neem je graag het voortouw als rechterhand van onze bedrijfsleider? Start dan als shiftleader bij New York Pizza! Wij zijn op zoek naar een shiftleader die als rechterhand van de bedrijfsleider functioneert en medeverantwoordelijk is voor het draaien van onze vestiging. Jij bent de meewerkend voorman/vrouw op de vestiging en zorgt dat alles op...
New York Pizza

Inspecteur primair onderwijs

Inspectie van het Onderwijs, Tilburg, Noord-Brabant
2 weken geleden
Wil jij graag een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs? Ben jij die ervaren gesprekspartner die zich moeiteloos door een politiek-bestuurlijk landschap beweegt en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Inspectie van het Onderwijs zijn we continue op zoek naar manieren om ons toezicht te verbeteren...
Inspectie van het Onderwijs