Bedradingsmonteur

Aditech B.V.


Datum: 1 week geleden
Stad: Leeuwarden, Friesland
Salaris: € 3.030 per maand
Contract type: Aannemer
Aditech B.V.
Bedrijfsomschrijving

De beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de elektrotechniek, zoals bedradingsmonteurs, dat is wat we bij Aditech al bijna 30 jaar doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemers tot landelijke spelers.

Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van topgereedschap en goede werkkleding tot vervoer en opleiding. Met vestigingen door het hele land zitten de Aditech-collega’s altijd in de buurt. Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct.

Functieomschrijving

Niets is mooier dan een perfect volgens Eplan-schema’s geassembleerde en aangesloten schakelkast of besturingspaneel, toch? Dan is deze baan als bedradingsmonteur (of paneelbouwer) in de regio Leeuwarden een mooie kans.

Bedradingsmonteur voor maatwerk kasten of seriematige paneelbouw is een vak. Op basis van een tekening of Eplan bouw en bedraad je het paneel, het hart van de schakeling, compleet op. Bedrading, montageplaten, schakelcomponenten, kleurschema’s, regelcomponenten, aarding, afscherming, wartels, klemmen, tappen, ponsen, coderen, draadlabels, testen, controleren, aansluiten van meet- en regel onderdelen en het plaatsen van de ventilatie is jou bekend.

Wij zijn Aditech. Al bijna 30 jaar lang bezig om vakmensen, zoals bedradingsmonteurs, op de juiste werkplekken en bij de beste installatie- en paneelbouwbedrijven in de techniek te plaatsen. Werk in vaste dienst in het Aditech-team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei.

Functie-eisen

 • Ervaring als bedradingsmonteur of paneelbouwer
 • Opleiding MBO 3 elektrotechniek of vergelijkbaar (MTS-E, EMEP, MEP, EVC paneelbouw)
 • Lezen van en nauwkeurig uitwerken van aansluit- of Eplan-schema’s
 • VCA-certificaat of deze willen behalen via Aditech
 • Zelfstandig werken vanaf tekening of schema
 • Rijbewijs B
 • Accuraat kunnen werken

Arbeidsvoorwaarden

 • Baan als bedradingsmonteur in Leeuwarden en omstreken
 • Gereedschap en accu tools van Milwaukee
 • Goed salaris tot €3.030,- bruto per maand
 • Pensioenregeling en €0,23 kilometervergoeding
 • Mogelijkheid om cursussen en/of opleidingen te volgen via Aditech
 • Tot 25 vrije dagen
 • Goede werkkleding en de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen
 • Een Aditech-collega die het allemaal voor je regelt; geen gedoe

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator Choco, 3 ploegen

Randstad Nederland, Leeuwarden, Friesland
€ 3.007,52 per maand
17 uur geleden
Ben jij een ervaren operator en zoek je een afwisselende baan? Voor Royal Steensma in Leeuwarden zijn we op zoek naar operators die de productieprocessen in goede banen kunnen leiden. Heb je interesse in deze uitdagende baan? Lees gauw verder en vergeet niet te solliciteren!wat bieden wij jouBruto maandloon tot € 3.007,52 o.b.v. ervaringInformele werksfeerWerken in de 3 ploegenMogelijkheid tot...
Randstad Nederland

Assistent Bedrijfsleider - Leeuwarden

New York Pizza, Leeuwarden, Friesland
3 dagen geleden
Inleiding Ben jij de Luigi van onze Mario? Heb jij overzicht, mensenkennis en neem je graag het voortouw als rechterhand van onze bedrijfsleider? Start dan als assistent bedrijfsleider bij New York Pizza! Wij zijn op zoek naar een assistent bedrijfsleider die als rechterhand van de bedrijfsleider functioneert en medeverantwoordelijk is voor het draaien van onze vestiging. Jij bent de meewerkend...
New York Pizza

Kabeltrekker Data en Telecom Utiliteit

Aditech B.V., Leeuwarden, Friesland
€ 2.350 per maand
3 weken geleden
BedrijfsomschrijvingDe beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de beveiligingstechniek, zoals Kabeltrekkers Data en Telecom Utiliteit, dat is wat we bij Aditech al bijna 30 jaar in heel Nederland doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemers tot landelijke spelers.Goed geplaatst. Dat zeggen...
Aditech B.V.