MKB Klantadviseur

DPA Professionals


Datum: 1 week geleden
Stad: Maastricht, Limburg
Salaris: € 2.750 per maand
Contract type: Voltijd
DPA Professionals
Wat je gaat doen:

Als MKB Klantadviseur ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van (complexe) vragen en het helpen bij financieringsaanvragen voor zakelijke klanten. Je communiceert met MKB-klanten via telefoon, chat en e-mail en je biedt waarde door middel van cross-selling en deep-selling.

Een typische werkdag kan bestaan uit het zelfstandig begeleiden van klanten bij bankzaken en financieringsvragen, het nemen van acties om de beste klantwaarde te bieden, het bijdragen aan teamdoelen en het signaleren en bijdragen aan verbetermogelijkheden in dienstverlening en processen.

Als MKB Klantadviseur neem je ook deel aan het DPA Career Launch Program. Het Career Launch Program is een fantastische kans voor starters om zichzelf te ontwikkelen en hun carrière te lanceren. Met de diverse trainingen en onderwerpen die worden behandeld, ben je zeker van een solide basis voor jouw professionele ontwikkeling en succes.

Het programma is ontworpen om jou als individu te helpen groeien en ontwikkelen binnen een organisatie. Zo zal je leren hoe je op een effectieve manier kunt samenwerken met anderen om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Denk hierbij aan trainingen, zoals persoonlijk en situationeel leiderschap, conflicthantering en projectmatig werken. Naast talentontwikkeling wordt er ook veel aandacht besteed aan vitaliteit. Zo zullen verschillende topsporters jou meenemen in het inrichten van een goede work-life balance. Kortom, dé kickstart van jouw carrière.
Wat we vragen:
 • Je hebt een afgeronde bedrijfskundige of economische HBO of WO opleiding
 • Je bent analytisch, cijfermatig sterk en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
 • Je beschikt over goede luistervaardigheden en kan hierdoor de wensen en behoeften van ondernemers goed in kaart brengenWat we bieden:
 • Een startsalaris vanaf € 2.750,- bruto op basis van 40 uur per maand
 • Een (mogelijkheid tot een) vast contract;
 • Een goede mobiliteitsregeling: de keuze voor een leaseauto met internationale tankpas of een NS-Business Card;
 • Deelname aan het CareerLaunch Program en een onbeperkt opleidingsbudget;
 • Een Talentmanager die jou stimuleert op je carrièrepad;
 • De mogelijkheid tot hybride werken;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling.Je werkomgeving:

Wil je graag je netwerk uitbreiden? Dan zit je goed bij DPA. Je sluit aan bij maar liefst 350 bankingprofessionals: een enorme pool aan vakgenoten! Niet alleen werk je samen met veel collega’s, ook ga je aan de slag voor een groot aantal opdrachtgevers. Bij DPA leggen we de nadruk op talent en regie. We luisteren goed naar wat jij wilt en helpen je bij het plannen van je carrière. De onboarding en de persoonlijke begeleiding van je talentmanager dragen hieraan bij. Extra leuk: bij DPA combineren we vakkennis en fun. Denk aan bingo-avonden, uitjes, barbecues en zomerfeesten. Maar ook aan kennisevents, waarop je kennis en ervaring uitwisselt met collega’s. Onze cultuur is transparant en we werken op basis van vertrouwen. Daarin is alle ruimte voor jou: fouten maken mág.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Financial Accountant

DHL, Maastricht, Limburg
2 uur geleden
DHL - a company that connects people! What makes DHL great? Our People! We know each employee’s individual contributions make us the #1 Express Delivery and Logistics Company in the world. DHL is committed to maintaining an environment that empowers every team member to make the greatest possible impact on our business. Our corporate culture is about personal commitment –...
DHL

Stageplaats Backoffice Medewerker (MBO)

Olympia, Maastricht, Limburg
3 weken geleden
Wat ga je doen? Ben jij op op zoek naar een leerzame stageplek bij een toonaangevend uitzendbureau? Zoek niet verder! Ben jij een energieke MBO-student die houdt van uitdagingen en een dosis fun? Sta jij te trappelen om de geheimen van HR en de uitzendbranche te ontdekken? Dan is Olympia KCC op zoek naar JOU! We bieden een stageplaats waar...
Olympia

Assistent Accountant MKB

BDO, Maastricht, Limburg
3 weken geleden
Bedrijfsomschrijving Duik jij graag in de financiële cijfers van (bekende) bedrijven? Ben je bijna klaar met je bachelor of master en zoek jij een mooie startersfunctie? En vind jij het leuk om samen te werken met verschillende collega's in wisselende teams? Start dan jouw carrière bij BDO! Als startend Assistent Accountant MKB krijg je direct veel vrijheid, verantwoordelijkheid en klantcontact....
BDO