Medewerker Administratie

Zorg en Zekerheid


Datum: 1 week geleden
Stad: Leiden, Zuid-Holland
Salaris: € 2.314 - € 3.006 per maand
Contract type: Voltijd
Zorg en Zekerheid

Verleg je grenzen in je werk met jouw persoonlijk ontwikkelingsplan of werk aan je gezondheid tijdens de traploopweken. Je blijft in beweging bij Zorg en Zekerheid. Op de afdeling Operatie zorg jij dat klanten niet hoeven te wachten op een antwoord of hun geld. Van de afhandeling van een declaratie of polis tot het beantwoorden van vragen, geen dag is hetzelfde. Zie je mogelijkheden om het proces te verbeteren? Dan pak je dat op, samen met je team. Dat kan hier gewoon, dat is de vrijheid van een zelf organiserend team.

Wat ga je doen?
Zeker, de afhandeling van declaraties is geautomatiseerd. Maar een klein deel moet afzonderlijk beoordeeld worden. Jij beoordeelt deze declaraties en onderbouwt de beslissing op basis van werkinstructies, protocollen en jouw kennis. Met jouw inspanningen lever je tijdig en correcte betalingen, de ene dag voor onze verzekerden en de andere dag voor de zorgverleners.

Verdere taken zijn:

 • verwerken van nieuwe aanmeldingen in de polisadministratie;
 • doorvoeren van wijzigingen op verzekeringspolissen;
 • vastleggen van gemaakte afspraken in de contractadministratie en beheer van contractgegevens;
 • versturen van contracten naar zorgverleners;
 • beoordelen van medische aanvragen volgens een vast protocol;
 • beantwoorden van tweedelijnsvragen die telefonisch of per e-mail binnenkomen;
 • organiseren van de werkzaamheden binnen je team en verbeteren van processen waar het kan.

Waar ga je werken?
De collega’s kiezen jou en jij jouw collega’s. In dit team van 6-8 medewerkers draag je samen de verantwoordelijkheid voor de organisatie en taken, maar jij neemt het initiatief. De afdeling Operatie telt 60 medewerkers en valt onder de divisie Administratie. We werken in een open kantoor waar je jouw eigen werkplek kiest. Er zijn rustige plekken voor een goede focus en wat drukkere werkplekken waar je prima kunt bellen of even overleggen. En in de woonkamer vind je de koffie of thee. Daar neem je de tijd voor een gezellig praatje met collega’s.

“Soms kan de variatie aan werkzaamheden even een uitdaging zijn. Maar de mensen die bij ons werken hechten waarde aan de vrijheid en flexibiliteit die er is.”

 • Sebastian Kranenburg, Afdelingsmanager Operatie.

Wat bieden wij?
Wij zijn een energieke zorgverzekeraar voor onze klanten en voor onze collega’s; jouw welzijn is belangrijk voor ons. Een goede balans tussen werk en privé en veel gezonde initiatieven zijn een onderdeel van werken bij Zorg en Zekerheid. Bij Zorg en Zekerheid geven we je graag waardering voor al jouw harde werken. Op basis van een fulltime werkweek van 34 uur kun je rekenen op een interessant pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • een baan voor 34 uur per week (34 uur per week is bij ons fulltime);
 • een marktconform salaris van €2.314,- tot €3006,- (op basis van een fulltime werkweek);
 • een laptop;
 • een goede pensioenbijdrage;
 • een dertiende maand;
 • 5 en halve week aan vakantiedagen, bovendien heb je de mogelijkheid extra dagen bij te kopen;
 • 8% vakantietoeslag;
 • mogelijkheden om op onze kosten cursussen en opleidingen te volgen. Je kan ook gebruikmaken van onze e-learning omgeving;
 • de mogelijkheid om 50% thuis te werken inclusief thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek.
 • alles weten over onze arbeidsvoorwaarden? Klik hier.

Wat neem je mee?
Jij bent zorgvuldig en stelt hoge eisen aan een correcte administratie. Je kent je eigen sterktes en zwaktes en bent nooit uitgeleerd. Daarnaast heb je als Medewerker Administratie:

 • ten minste een mbo-4-diploma;
 • een Wft-Zorgdiploma of je bent bereid dit te behalen.

Zin om impact te maken?
Hebben wij jou enthousiast gemaakt? Laat het ons weten en solliciteer via onderstaande sollicitatiebutton. Je kan solliciteren tot donderdag 21 september, indien wij eerder een passende kunnen maken sluit de vacature eerder. Wil je meer informatie over de procedure? Neem dan contact op met Angela van Dijk (Stagiaire Recruitment) via 06-58824663 of via angela.van.dijk@zorgenzekerheid.nl. Zij geeft graag antwoord op al jouw vragen!

Sebastian Kranenburg kan je meer vertellen over deze functie en geeft graag antwoord op al jouw vragen. Je bereikt hem via 06 - 23243242.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Finance Process Improvement Manager

Pharming Group, Leiden, Zuid-Holland
1 dag geleden
About Pharming Pharming is a fully integrated biopharmaceutical company, developing innovative products for the treatment of rare diseases and unmet medical needs. Headquartered in the Netherlands the company also has locations in France and the US and is listed both in Amsterdam and the US on the NASDAQ stock exchange. Our growing team of 300 is ready for further scientific,...
Pharming Group

Redacteur Mare (0,8 fte)

Universiteit Leiden, Leiden, Zuid-Holland
€ 3.377 - € 4.640 per maand
1 week geleden
Vacaturenr. 14056 Functie-categorie Niet-wetenschappelijke functies Omvang (fte) 0,8 Extern/intern Extern Locatie Leiden Geplaatst op 12 september 2023 Sluitingsdatum 1 oktober 2023 De redactie van het universitair weekblad Mare, onderdeel van het Expertisecentrum Studenten- en Onderwijszaken (SOZ/SEA) zoekt een: Redacteur Mare (0,8 fte) Het Leids universitair weekblad Mare is de onafhankelijke universiteitskrant van de Universiteit Leiden. De zeskoppige redactie bericht op...
Universiteit Leiden

Adjunct locatiemanager - De Walnoot - Leiden - voor 20-24 uur per week

Gemiva-SVG Groep, Leiden, Zuid-Holland
€ 4.140 per maand
3 weken geleden
Kinderdagcentrum (KDC) De Walnoot is er voor kinderen van 0 tot 18 jaar die (nog) niet toe zijn aan een vorm van onderwijs. De kinderen die er komen, hebben een ontwikkelachterstand of een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Bij De Walnoot krijgen ze spelenderwijs van hun begeleiders, in samenwerking met bijvoorbeeld logopedie of fysiotherapie, de prikkels om te leren en te...
Gemiva-SVG Groep