Schoonmaker

Compass Group


Datum: 1 week geleden
Stad: Maastricht, Limburg
Salaris: € 13,14 - € 13,55 per uur
Contract type: Voltijd
Compass Group
Ben jij op zoek naar een een paar "extra" uren werk per week? Voor onze locatie Medtronic BCR in Maastricht zijn wij op zoek naar een schoonmaak medewerker voor maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 uur en 19.00 uur. Wat ga je doen? Mensen blij maken! Stofzuigen, dweilen, afstoffen; jij zorgt dat alles weer blinkt. Al jouw taken worden duidelijk uitgelegd. Zo weet je altijd precies waar je je dag mee kan vullen en wat er van je verwacht wordt.

Heb je nog geen ervaring? Dat is geen probleem. Als je bij ons komt werken leggen we diverse manieren uit om het best schoon te kunnen maken. Ook leer over de materialen die je als schoonmaker goed kan gebruiken. Het Team
Samen met onze medewerkers kunnen we uitstekende service bieden en goede resultaten neerzetten. Daarom werken we bij Compass Group graag samen met getalenteerde mensen. Mensen die van elkaar verschillen en op die manier waardevol zijn voor de organisatie. En mensen die plezier beleven aan samenwerken. Omdat samenwerken dé manier van werken is bij Compass Group.Op jouw locatie kan je rekenen op de samenwerking met jouw team. Andersom kunnen zij op jou vertrouwen. Wat bieden we jou?
Er kan veel bij Compass Group. Denk bijvoorbeeld aan afspraken over een vast aantal uren. Daar blijft het niet bij. Ook bieden we je:
een bruto uurloon tussen de €13,14 - €13,55, afhankelijk van de ervaring die je hebt. Dit wordt elke maand op de 26 ste uitbetaald (of op de vrijdag voor de 26 ste als dit in het weekend valt).
om te beginnen een tijdelijk contract. Daarna kan een vast contract volgen.
8% vakantiegeld. Dit krijg je elk jaar in de maand mei.
26 vakantiedagen. Op basis van een 38-urige werkweek en per jaar.
een extra vrije dag op je verjaardag. Alvast gefeliciteerd!
de mogelijkheid voor een vergoeding voor jouw reiskosten.
een pensioenregeling. Wie ben jij?
We zijn benieuwd naar wie jij bent. Wat maakt jou tot dé schoonmaker die van deze baan een succes maakt? Herken jij je in onderstaande punten? Wij maken graag kennis met je!
Houdt van schoonmaken, schone ruimtes geven jou altijd een goed gevoel
Graag samenwerkt
Oog hebt voor detail
Over Ons
Compass Group is de grootste van de wereld in catering en ondersteunende diensten. In 45 landen leveren en ontwikkelen we originele en vernieuwende oplossingen. Dit doen we samen met meer dan 500.000 collega’s. Elke minuut van de dag leveren we onze services aan letterlijk miljoenen mensen uit de hele wereld. Dat doen we met plezier en zo goed mogelijk.In Nederland werken we samen met ongeveer 2.700 verschillende collega’s. Dit doen we op 700 plekken door heel het land. Van bedrijfsrestaurants tot horecagelegenheden. Van universiteiten tot overheidsinstellingen. Tijdens sportwedstrijden en culturele evenementen. Sollicitatieprocedure Solliciteer Wat leuk dat je bij Compass Group wil solliciteren! Upload je CV en motivatie om de procedure in gang te zetten. Je ontvangt een sollicitatiebevestiging per mail van ons. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk een terugkoppeling te geven. Succes! Kennismaking Zien wij een match op papier? Dan maken we graag nader kennis. Dit kan via een telefonische intake, een online selectiemoment of een persoonlijk gesprek. In sommige gevallen zal ook een tweede gesprek plaatsvinden. Compass Group houdt je goed op de hoogte van wat er in jouw situatie geldt. Aanbod Zijn beide partijen enthousiast? Dan zal de locatiemanager de arbeidsvoorwaarden met je doornemen en de overeenkomst opstellen. Deze ontvang je via een aangetekende e-mail. Welkom bij Compass Group!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Service Repair Technician

Bayer, Maastricht, Limburg
1 dag geleden
Service Repair Technician Bayer is a global enterprise with core competencies in the Life Science fields of health care and agriculture. Its products and services are designed to benefit people and improve their quality of life. In Maastricht, over 100 employees are responsible for the sales, distribution and maintenance of radiology equipment. Our business unit Radiology is the worldwide sector...
Bayer

Junior Verkoopmedewerker

Bever, Maastricht, Limburg
€ 2.054 - € 2.300 per maand
2 dagen geleden
Algemene informatie Het avontuur Heb jij al eens gedacht over het werken in een van de winkels van Bever? Je staat in contact met de leukste klanten die toffe avonturen gaan beleven en daar mag jij onderdeel van zijn! Je verkoopt niet alleen, je adviseert en zorgt ervoor dat zij de juiste spullen op die gave avonturen meenemen. Vind je...
Bever

Begeleider Gehandicaptenzorg

Maandag, Maastricht, Limburg
€ 2.420 - € 3.450 per maand
3 weken geleden
Over de functie Je bent als Begeleider in de gehandicaptenzorg verantwoordelijk voor het creëren van een veilige en stimulerende omgeving voor cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Je biedt als Begeleider individuele begeleiding en ondersteuning bij dagelijkse activiteiten, zoals persoonlijke verzorging, vrijetijdsbesteding en sociaal contact. Je hebt als Begeleider in de gehandicaptenzorg oog voor de specifieke behoeften en mogelijkheden...
Maandag