Business Development Manager - Remedial Teaching

LYCEO


Datum: 1 week geleden
Stad: Leiden, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
LYCEO

Business Development Manager - Remedial Teaching (32-40u/w)

Sommige kinderen hebben baat bij extra ondersteuning op school. Remedial teaching kan hiervoor een mooie uitkomst zijn. Bij Lyceo willen we onze remedial teaching dienstverlening uit gaan bouwen door heel Nederland. Ben jij een kei in netwerken en heb jij affiniteit met (basis)onderwijs? Dan zoeken we jou!

Lyceo – Leren leer je zo!

Ieder kind is anders. En met miljoenen verschillende talenten én struikelblokken, gaat leren niet voor iedereen vanzelf. Daarom hebben sommige leerlingen wat extra aandacht nodig. Aandacht voor leren zelf. Want leren kun je leren. Dat vinden we niet alleen, dat hebben we ook wetenschappelijk bewezen.

Bij Lyceo leren we leerlingen leren. Daar hebben ze bij elke toets, elk school- of studiejaar en bij alles wat ze daarna ondernemen, profijt van. Mede dankzij jou gaan leerlingen straks met meer zelfvertrouwen naar school.

Wat ga je doen?

Als Business Development Manager Remedial Teaching ben je commercieel eindverantwoordelijk voor het uitbouwen van onze remedial teaching activiteiten binnen het primair onderwijs door heel Nederland. Wij zijn momenteel actief op ongeveer 35 scholen in de regio Den Haag/ Rotterdam en met een betrokken team van +/- 20 remedial teachers leveren wij maatwerktrajecten aan leerlingen die behoefte hebben aan ondersteuning op het gebied van rekenen en taal. Wij zijn binnen deze regio al erg succesvol en nu op zoek naar gedreven en resultaatgerichte Business Development manager die onze dienstverlening succesvol kan uitbreiden naar een landelijk netwerk. Je geeft leiding aan de Coördinator Remedial Teaching en het team van Remedial Teachers. Je rapporteert aan de directeur onderwijs.

Jouw verantwoordelijkheden in het kort:

 • Je bent commercieel eindverantwoordelijk voor het uitbouwen van onze remedial teaching activiteiten binnen het primair onderwijs door heel Nederland.
 • Je signaleert groeikansen, zet de strategie uit en met jouw sterke projectmanagementvaardigheden weet jij plannen te prioriteren én succesvol te realiseren.
 • Je bent nauw betrokken bij het ontwikkelen en waar nodig verbeteren van onze producten en dienstverlening, aansluitend op de behoefte van de markt.
 • Opzetten van een interne structuur die de toekomstige groei ondersteunt.
 • Je weet de juiste mensen binnen de organisatie te betrekken, activeren en bent graag zelf nauw betrokken bij de implementatie.

Wie ben jij?

Naast dat je sterk bent in het formuleren van de strategie weet je deze ook snel om te zetten in concrete actieplannen. Je bent vanuit eerdere functies bekend met het primair onderwijs en bij voorkeur ook met remedial teaching.

 • HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met het primair onderwijs en remedial teaching.
 • Je bent goed in netwerken en hebt sterke acquisitievaardigheden met bewezen resultaat.
 • Je geeft inhoudelijk vorm aan de ontwikkelingen van de markt op het gebied van remedial teaching.
 • Je bent een zelfstarter en zowel strategisch als praktisch sterk.

Dit krijg je van ons

 • Een salaris passend bij jouw ervaring met een aantrekkelijke bonusregeling.
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
 • 23 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een laptop en telefoon.
 • Een fijne werkplek dichtbij het centrum van Leiden, naast een station en met gratis parkeergelegenheid. Thuiswerken behoort zeker tot de mogelijkheden.
 • Een team van enthousiaste collega’s!

Aan het werk!

Samen ontdekken of deze baan past bij jouw kennis, vaardigheden en ambities? Je mag ons altijd bellen, appen of mailen. Recruiters Ellen en Melissa bereik je per telefoon of app via 071 790 00 56. Mailen kan naar [email protected].

Al helemaal overtuigd? Dan stuur je meteen je cv en motivatiebrief toe via het sollicitatieformulier. Die bekijken we binnen 1-3 werkdagen, waarna we hopelijk een gesprek kunnen plannen. Klikt het tijdens het sollicitatiegesprek? Dan voeren we een tweede gesprek en nemen we een persoonlijkheidstest af om je beter te leren kennen. Iedereen enthousiast? Dan worden we collega’s!

Soort dienstverband: Parttime, Fulltime
Parttime uren: 32-40 per week

Rooster:

 • ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Bedrijfsfeesten
 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding
 • Telefoon van de zaak
 • Vrijdagmiddagborrel

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • Bonusregeling
 • Vakantiegeld

Werklocatie: Fysiek

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Testontwikkelaar profiel- en studiekeuze

LYCEO, Leiden, Zuid-Holland
€ 2.700 - € 3.000 per maand
17 uur geleden
Testontwikkelaar profiel- en studiekeuze (32-40u/w) Wil je middelbare scholieren helpen in hun loopbaanontwikkeling? Vind je het leuk om conceptueel bezig te zijn en schrik je ook niet als het een beetje op programmeren begint te lijken? Ben je proactief, kritisch en houd je van afwisseling? Dan zoeken we jou! Dit is Lyceo Met zo’n 200 vestigingen is Lyceo de grootste,...
LYCEO

Traineeship Toezichthouder

Xstate, Leiden, Zuid-Holland
€ 2.550 - € 3.000 per maand
2 weken geleden
Start je carrière met ons Traineeship Toezichthouder in de Regio Leiden bij Xstate in samenwerking met de Bestuursacademie Nederland. Ben jij een ambitieuze en leergierige young professional met passie voor juridische, omgevingsrechtelijke en ruimtelijke ordeningsvraagstukken? Dan is dit traineeship Toezichthouder in de Regio Leiden – Vergunning Verlening, Toezicht en Handhaving (VTH) bij Xstate in samenwerking met de Bestuursacademie Nederland, de...
Xstate

Junior Salarisadministrateur

Driessen, Leiden, Zuid-Holland
€ 2.295 - € 3.323 per maand
3 weken geleden
Ben jij een startende salarisadministrateur en wil jij je graag verder hierin ontwikkelen? Dan hebben we een leuke en interessante functie voor je voor 28 tot 32 uur in de week! Als junior salarisadministrateur heb je voornamelijk ondersteunende taken gericht op het maandelijks verlonen van onze vaste medewerkers. Ook ondersteun je bij de maandafsluitingsprocessen en heb je regelmatig contact met...
Driessen