Coördinator Onderwijs

Universiteit Twente


Datum: 1 week geleden
Stad: Enschede, Overijssel
Salaris: € 3.072 - € 4.103 per maand
Contract type: Voltijd
Universiteit Twente

Belangrijkste punten

 • Uur 24 - 32 u
 • Salarisindicatie

  bruto/mnd
  o.b.v. fulltime € 3.072 - € 4.103
 • Deadline 25 sep 2023

Je gaat werken in deze afwisselende, zelfstandige rol binnen de faculteit Engineering Technology (ET) in het departement Civil Engineering and Management (CEM).
Een departement waar we trots op zijn omdat studenten hier willen studeren, mensen hier willen werken en hier iedere dag aan de toekomst wordt gewerkt.
Door jouw overzicht en coördinatie lever jij een essentiële bijdrage aan de kwaliteit van het onderwijs voor onze studenten, de toekomstige civil engineers!

Je functioneert binnen het departement als uitvoerend coördinator van het onderwijs. Iemand die er van houdt om de spin in het web te zijn tussen het departement, het secretariaat, de afdelingen Educational support (ES) en Bureau Onderwijs Zaken (BOZ), docenten, studenten en andere departementen.
Je bent de verbindende factor tussen jouw departement en de onderwijsondersteuning. Ook werk je nauw samen met de onderwijscoördinatoren van de andere departementen.Jouw werkzaamheden:

 • Coördineren en pro actief ondersteunen bij de coördinatie van het onderwijs dat door jouw departement gegeven wordt. Je hebt het overzicht wanneer welke informatie beschikbaar moet zijn. Ook ondersteun je docenten om deze informatie tijdig en zo compleet mogelijk aan te kunnen leveren.
 • Verantwoordelijk voor het werven en aanstellen van studentassistenten.
 • Docenten helpen met de inrichting/verbetering van de online leeromgeving (Canvas) voor hun vakken.
 • Verzorgen van de afronding van de (cijfer)administratie aan het eind van de module, in afstemming met de docenten.
 • Maken van een jaarplanning voor het onderwijs voor jouw departement en deze up-to-date houden. Denk hierbij aan antwoorden op vragen als ‘wanneer moet welk onderwijs verzorgd worden’ en ‘wie verzorgt dit onderwijs’. In de planning neem je onder andere ook op wanneer welke informatie beschikbaar moet zijn en wanneer open dagen en mastervoorlichtingen zijn gepland.
 • Op departementsniveau helpen met de organisatie van de open dagen en de interne mastervoorlichting.
 • Zorgen voor een complete en overzichtelijke website en een goede informatievoorziening in het algemeen. Ook ben je ervoor verantwoordelijk dat deze informatie up-to-date blijft.

Profiel

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau met een relevante opleiding.
 • Je hebt ten minste 3 jaar werkervaring in een relevante/vergelijkbare functie.
 • Je houdt van organiseren en bent in staat overzicht te houden in een dynamische en complexe omgeving.
 • Je weet prioritenten te stellen en zorgt voor onderlinge verbinding.
 • Je weet wanneer het nodig is om bij te springen en werkt daarin graag samen met anderen.
 • Je communiceert sterk, gemakkelijk en collegiaal op verschillende niveaus .
 • Je beheerst de Engelse taal goed en bent makkelijk in staat met internationale medewerkers,studenten en collega’s te communiceren.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie voor 24 tot 32 uur per week in een internationale werkomgeving. Je krijgt in eerste instantie een dienstverband voor één jaar. Een vast dienstverband behoort daarna tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.103,00,- bruto per maand (schaal 8) op basis van 38 uur. Daarnaast bieden wij een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8.3%. De UT hecht waarde aan een goede werk- privé balans en biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld in de vorm van uitstekende opleidingsfaciliteiten en een goede pensioenvoorziening.

Informatie en aanmelding

Ben je enthousiast geworden? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Je sollicitatie, voorzien van een actueel CV, kun je tot 26 september a.s. uploaden via de knop ''.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 5 oktober.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Dabigail Meulenberg, Departementcoördinator, via 053-4898517 of [email protected].


Over de organisatie

De faculteit Engineering Technology (ET) heeft als doel om samenleving en industrie in staat te stellen om te innoveren en waarde te creëren met behulp van technologieën die gedegen, efficiënt en duurzaam zijn. We doen dat door ons in te zetten voor onderwijs en onderzoek in Civiele Techniek, Industrieel Ontwerpen en Werktuigbouwkunde. We maken deel uit van een ‘people-first' technische universiteit en zijn een internationaal toonaangevend centrum voor slimme productie, processen en apparaten in vijf domeinen: Health Technology, Maintenance, Smart Regions, Smart Industry en Sustainable Resources. Onze faculteit heeft circa 1.800 bachelor- en masterstudenten, 400 medewerkers en 150 promovendi. We verzorgen drie opleidingen: Civiele Techniek, Industrieel Ontwerpen en Werktuigbouwkunde. Onze onderwijs- en onderzoeksprogramma's zijn nauw verbonden aan drie onderzoeksinstituten van UT: Mesa + Institute, TechMed Centra en Digital Society Institute.

Als werkgever biedt de Faculteit ET werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Loodgieter Utiliteit

Cottus, Enschede, Overijssel
6 dagen geleden
Wat jij doetWanneer je als loodgieter aan de slag gaat bij Cottus dan word je ingezet op verschillende projecten, zowel in de nieuwbouw als bij renovatie projecten in de utiliteit sector. Denk hierbij aan scholen, overheid- en zorginstellingen en bedrijfspanden waar je bezig bent met het aanleggen en installeren van:Leidingwerk;Sanitair;Zinkwerk;Sanitair.Ben jij het?Ben jij klaar om aan de slag te gaan?...
Cottus

Medewerker op- en afbouw evenementen

Vliegveld Twenthe, Enschede, Overijssel
€ 11,75 per uur
2 weken geleden
Meebouwen aan de tofste evenementen zoals festivals, dinershows, theaterproducties, congressen en niet te vergeten spetterende bedrijfsfeesten? Bij de evenementen op Vliegveld Twenthe is er genoeg te doen: van dranghekken plaatsen tot podia bouwen en alles ertussenin. Dus zie jij het zitten om voor onze diverse evenementen de op- en afbouw te doen en daarmee lekker bij te verdienen? Dan is...
Vliegveld Twenthe

Officemanager

Twente, Enschede, Overijssel
1 maand geleden
Je wilt door. Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Vakinhoudelijk als professional, maar ook als mens. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan is deze baan misschien wel precies wat jij zoekt! De Jong & Laan is op zoek naar een Officemanager voor hun vestiging in Enschede. Bekijk deze vacature voor meer informatie.Functie omschrijvingAls officemanager...
Twente