Medewerker geitenhouderij

Agriwerker B.V.


Datum: 1 week geleden
Stad: Lelystad, Flevoland
Contract type: Deeltijd
Agriwerker B.V.

Hé vroege vogel…! Stap jij makkelijk uit je bed in de ochtend? Heb jij een passie voor melkgeiten en herken jij jezelf in de woorden: aanpakker, teamspeler én met plezier werken! Kortom…, voel jij je thuis tussen de melkgeiten, dan ga ik graag met je in gesprek over de vacature van medewerker geitenhouderij / dierenverzorger op een modern melkgeitenbedrijf in Lelystad - Flevoland. Op het moment heeft het bedrijf ruimte voor een allround collega tussen de 24 en 32 uur per week.

Over het bedrijf

Een melkgeitenbedrijf in Lelystad op zoek naar een collega dierverzorger die met veel plezier met geiten werkt. Het familiebedrijf werkt met een team van vier vaste medewerkers, de ondernemers werken zelf ook mee. Op het moderne geitenbedrijf in Flevoland wordt duurzaam, secuur en gestructureerd gewerkt. De ondernemer zoekt dan ook een medewerker geitenhouderij die hygiënisch en netjes werkt.

Vanwege de grootte van het bedrijf werk je in teams. In een vroege dienst start je, samen met een collega, om 04.00 uur in de 72-stand buitenmelker. Je wisselt elkaar dan af met melken of voeren en instrooien. Na het melken ga je aan de slag met alle voorkomende werkzaamheden zoals het voeren, verzorging van de geiten, onderhoudsklussen etc. Je werkt dan tot ongeveer 12.00 uur.

Werk je in de middag, dan begin je rond 14.00 of 14.45 uur. Je verzorgt de middagmelking en pakt daarvoor eventueel wat technische onderhoudsklussen op of je knipt bijvoorbeeld hoefjes. Jouw werkdag eindigt na het melken rond 19.00 uur. De weekplanning wordt ruim van te voren vastgesteld en bestaat uit ochtend- en middagdiensten. Eén keer per drie weken heb je ook weekenddienst. Dan verzorg je dat weekend alle vier de weekendmelkingen.

Laten we samen bespreken hoeveel uur per week jij wilt werken en welk rooster voor jou mogelijk is. Vanwege de routine in de werkzaamheden heb je minimaal twee ochtenddiensten per week.

Werkzaamheden

Als medewerker geitenhouderij / dierverzorger geiten verzorg je alle werkzaamheden in de stal. Denk aan melken, voeren, instrooien en het helpen in de opfokstal. Je gaat werken met grote machines zoals shovels. Het is fijn als je hier al wat ervaring hebt en niet bang bent om op een grote shovel te rijden.

 • Dierverzorging en signaleren diergezondheid
 • Melken én voeren van de geiten
 • Machinaal instrooien van de boxen
 • Werkzaamheden in de opfokstal
 • Klein technisch onderhoud

Wat wij vragen

Om dagelijks met de geiten te werken, is het belangrijk dat je al ervaring hebt met het werken met dieren in een productieomgeving, bij voorkeur met geiten.

 • Je beschikt over een agrarische opleiding en/ of werkervaring
 • Je bent een echte aanpakker en fysiek fit
 • Je bent woonachtig in regio Flevoland en beschikt over eigen auto

Wat wij bieden

Een zelfstandige job als dierverzorger bij een modern melkgeitenbedrijf in Lelystad met een duurzame bedrijfsvoering. Beschikbare uren: 24 tot 33 uur/ week. Laten we samen bespreken hoeveel uur jij per week wilt werken en welk rooster voor jou mogelijk is.

 • Duidelijk werkrooster met 1 x per 3 weken weekenddienst
 • Salaris en reiskostenvergoeding volgens de CAO productiegerichte dierhouderij
 • Opbouw pensioen
 • Wekelijkse uitbetaling van salaris en toeslaguren
 • Ruimte voor ontwikkeling en groei

De ondernemer staat open voor een ZZP constructie met duidelijke afspraken.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Trekker chauffeur / Teeltmedewerker Tulpenbollen

Agriwerker B.V., Lelystad, Flevoland
5 dagen geleden
Word jij blij van werken met de modernste landbouwtechniek? Wil jij werken bij een echt goede werkgever? Pak dan deze kans !Over bedrijf:Zeer mooie en moderne Noordhollandse bloembollenkwekerij met meer dan 100 ha tulpen in Flevoland. Ze werken met nieuw en modern materiaal dat goed onderhouden wordt. Al het landwerk gebeurd in eigen beheer en dit betekent dat er genoeg...
Agriwerker B.V.

Receptionist / administratief medewerker - Copy

Werkis, Lelystad, Flevoland
1 week geleden
Ben jij graag het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers? En weet jij goed om te gaan met verschillende taken in je werk? Dan is dit de baan voor jou! Als receptionist / administratief medewerker is geen dag het zelfde. Jouw dag bestaat onder andere uit het ontvangen van de gasten en leveranciers op de werkvloer. Ook neem jij de binnenkomende...
Werkis

Leerling Beveiligingsmonteur

BDE PROTEQS, Lelystad, Flevoland
€ 2.100 - € 2.500 per maand
3 weken geleden
Wil jij Nederland ook een stuk veiliger maken? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Wij zoeken een Leerling Beveiligingsmonteur die door heel het land bouwplaatsen en evenementen van beveiligingssystemen gaat voorzien. Je krijgt een mooi salaris van rond de €2300 per maand, genoeg doorgroeimogelijkheden en nog veel meer! Interesse? Lees verder en solliciteer! FunctieOm 8:00 begint je werkdag...
BDE PROTEQS