WMO Consulent

DPA Professionals


Datum: 1 week geleden
Stad: Breda, Noord-Brabant
Salaris: € 2.700 - € 4.300 per maand
Contract type: Voltijd
DPA Professionals
Wat je gaat doen:

In jouw rol als WMO Consulent ben je de schakel tussen de burger met een hulpvraag en de juiste hulpvoorziening. Vanuit jouw ervaring in bijvoorbeeld Maatschappelijk Werk of Sociaal Pedagogische Hulpverlening breng je de ondersteuningsbehoefte in kaart en bespreek je de mogelijkheden. Je hebt veel contact met het wijkteam en diverse zorgverleners en -aanbieders. Een WMO-aanvraag varieert van aanvragen voor een rolstoel tot woonbegeleiding, huishoudelijke hulp en woningaanpassingen.

Je legt hiervoor huisbezoeken af en voert de zogeheten keukentafelgesprekken. Op basis daarvan stel je doelen op, breng je problemen en oplossingen in kaart, schrijf je een ondersteuningsplan en voer je (her)indicaties uit. Als Interim Professional ben je tijdelijk gedetacheerd bij een gemeente en wisselen opdrachten elkaar dus af. Bij elke opdracht neem je weer nieuwe kennis en ervaring mee die je inzet bij de volgende. Zo help je jezelf, de gemeente én de burgers die behoefte hebben aan extra ondersteuning nóg beter!
Wat we vragen:

Je hebt goede inhoudelijke kennis van het werkveld als WMO Consulent. Omdat je afwisselende opdrachten hebt is het belangrijk dat je flexibel en creatief bent en jezelf graag verder ontwikkelt. Verder vragen we:

 • Minimaal een afgeronde HBO (SPH, MWD of Ergotherapie);
 • Minimaal 2 jaar ervaring als WMO Consulent of Indicatiesteller bij een gemeente of wijkteam (harde eis);
 • Actuele kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van WMO;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.Wat we bieden:

Bij DPA staat jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling centraal. We ondersteunen je met opleidingen, verdiepingscursussen en persoonlijke begeleiding. Je hebt veel contact met onze Talentmanager en andere collega’s, we houden kennissessies en vergroten zo elkaars kennis en kunde. Verder mag je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden:

 • Een maandsalaris tussen €2700 en €4300;
 • Een flexibele werktijdregeling en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Optie tot een leaseauto met internationale tankpas én een waspas;
 • 25 vakantiedagen obv 40 uur;
 • Een goed studiebudget voor onze Studytube en zelfstudie;
 • Loopbaanbegeleiding om jouw ambities te bereiken;
 • Een laptop en telefoon.


Werk je als ZZP’er? Ook dan kan je bij DPA aan de slag!

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct via het formulier hieronder!
Je werkomgeving:

DPA bemiddelt snel specialisten binnen kleine en grote gemeenten verspreid over heel Nederland. Wij geloven dat talent op de juiste plek leidt tot geluk, voor zowel werknemer als werkgever. Dat drijft ons om iedere dag het allerbeste uit onszelf te halen bij het plaatsen van de juiste (interim) professionals bij onze opdrachtgevers van opdrachten en projecten. Wij zijn iedere dag in gesprek met zowel opdrachtgevers als professionals en weten daarom precies wat er op de markt speelt. Met onze jarenlange ervaring en ons ijzersterke netwerk begeleiden we jou naar passende opdrachten die aansluiten bij jouw ambities.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Magazijn medewerker

Logistic Force, Breda, Noord-Brabant
4 dagen geleden
Ben je op zoek naar een baan waar je allround in het magazijn werkzaam bent? Lees dan snel verder! Wij hebben een leuke functie beschikbaar bij een bedrijf in Breda waar je in een kleinschalig team werkzaam bent in het magazijn. WAT GA JE DOEN? Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces in het magazijn! Je werkzaamheden bestaan uit orderpicken,...
Logistic Force

Fulltime pakketbezorger PostNL

Consolid, Breda, Noord-Brabant
1 week geleden
Lijkt het jou leuk om de mensen blij te maken met hun pakketjes? Kom nu ons team versterken en rij rond met de bekende bus van PostNL.Wat bieden wij?Een salaris van €14,68 per uur inclusief vakantiegeld.20 vakantiedagen o.b.v. 40 uur per week;Fulltime of parttime mogelijkheden;Mogelijkheid tot het behalen van een vrachtwagenrijbewijs;Via Consolid kans op een vast contract;Doorgroeimogelijkheden via onze Consolid...
Consolid

Parts Adviseur

Renova, Breda, Noord-Brabant
3 weken geleden
Als autoliefhebber weet jij zowel monteurs en servicemedewerker als klanten deskundig te adviseren over BMW en MINI onderdelen. Je bent nauwkeurig en gestructureerd van aard en werkt graag samen met enthousiaste collega’s. Jij staat in de startblokken voor een nieuwe uitdaging bij een van onze dealervestigingen van Renova in Breda, als: Partsadviseur (fulltime) Samen met jouw directe collega’s houdt je...
Renova