Kraanmachinist (maaien met mobiele kraan)

Faam


Datum: 1 week geleden
Stad: Assen, Drenthe
Contract type: Voltijd
Faam
Mooi maaiwerk vanuit de kraan!

Zoek jij het gehele jaar rond werk in de groenvoorziening? Zorg jij graag dat de omgeving er weer keurig uit ziet? Word kraanmachinist en verricht zelfstandig en mooi werk!

Als (ervaren) kraanmachinist ga je voor dit bedrijf aan de slag met diverse bestekken, gelegen in het Noorden. Het is een zelfstandige functie, aan de hand van jouw tablet die je meekrijgt weet je waar er gemaaid moet worden. Het is namelijk aan jou de taak om voornamelijk slootkanten te maaien, met een nieuwe mobiele kraan.

Het mooie aan deze functie bij dit bedrijf is dat je het gehele jaar door werk hebt, ze zijn gericht op de lange termijn. In de winter kun je met één van de andere kranen helpen met ander soort werkzaamheden.

Wil je meer informatie over de functie of over het bedrijf? Bel of app Wilbert ( 06-26060016

Wat kun je verwachten?

Kom je hier werken als kraanmachinist, dan kun je er vanuit gaan dat alles keurig geregeld is. Niet alleen de communicatie, maar ook allede rest is goed op de rit om zo strak werk af te kunnen leveren! Als kraanmachinist in de groenvoorziening willen ze je graag het volgende bieden:

  • Zelfstandige functie met veel vrijheid;
  • Een tablet van de zaak;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Mogelijkheid tot het volgen van gespecialiseerde cursussen;
  • Goed salaris tussen € 2.385 – € 3.150 (functiegroep 2/3 van de Hoveniers Cao).

Wie zoeken we?

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die graag zelfstandig werkt, houdt van werken met machines en geniet van het zien van resultaat van je werk. Verder is het volgende belangrijk:

  • Zelfstandig, betrouwbaar, resultaatgericht, harde werker;
  • Je hebt ervaring op de kraan;
  • Op zoek naar een fulltime baan.

Over het bedrijf

Dit bedrijf richt zich op de groenvoorziening voor voornamelijk gemeentes, scholen en waterschappen. De projecten hieruit zijn zeer divers, en gaan van het onderhouden van parken tot en met sportvelden en groene buitenruimtes in bijvoorbeeld woonwijken.

Dit proactieve groenvoorzieningsbedrijf staat bekend om de no-nonsense houding, alles goed geregeld hebben en oog voor personeel. Werkplezier en ook veiligheid staat hier centraal, maar dat moet zeker lukken met de recent vernieuwde machines en beschermingsmiddelen van dit bedrijf.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Magazijnmedewerker

Randstad Nederland, Assen, Drenthe
€ 11,75 per uur
12 uur geleden
Heb je affiniteit met techniek? En ben je op zoek naar een afwisselende functie? In Assen zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker voor een bedrijf in de banden en wielen branche. Het gaat om een fulltime functie voor de langere termijn.wat bieden wij jouMin € 11,75 bruto per uur afhankelijk van ervaringReiskostenvergoeding € 0,1938-urige werkweekWerken in een klein en...
Randstad Nederland

Tekenaar

Voort, Assen, Drenthe
€ 2.900 per maand
2 weken geleden
Wat jij doetVoor onze opdrachtgever in Assen zoeken wij een gedreven Tekenaar Kabels en Leidingen die een cruciale rol zal vervullen binnen onze organisatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor projecten op het gebied van gas, water en elektra en speel je een actieve rol gedurende het gehele project. Als Tekenaar zorg je zelfstandig voor gedegen technische ontwerpen in...
Voort

Traineeship Overheidsjurist

DPA Professionals, Assen, Drenthe
2 weken geleden
Wat je gaat doen: Als professional doe jij bij DPA veel ervaring op bij toonaangevende organisaties binnen de Rijksoverheid en verschillende decentrale overheden. Dus waar ben jij graag mee bezig als Junior Jurist Bestuursrecht? Het zorgvuldig afhandelen van bezwaar- en beroepschriften bij de Belastingdienst, het beoordelen van subsidieaanvragen bij de RVO óf het adviseren van burgers binnen een gemeente? Je...
DPA Professionals