Administratief medewerker, Achmea

Randstad Nederland


Datum: 1 week geleden
Stad: Leiden, Zuid-Holland
Salaris: € 16,51 per uur
Contract type: Voltijd
Randstad Nederland

Wij zoeken jou als administratief medewerker!
Jij bent gek op cijfertjes, maar kan daarnaast ook met gemak de klant te woord staan. Ben je verder nieuwsgierig, sociaal en geïnteresseerd in wet- en regelgeving? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
 • €16,51 bruto per uur + reiskostenvergoeding
 • Ontwikkeling op kosten van randstad
 • Goed bereikbaar met OV en eigen vervoer
 • 34 uur per week
 • Grote kans op verlenging van contract
 • Afdeling met goede werksfeer, samenwerken is #1
wie ben jij

Jij bent iemand met oog voor de ander, maar ook voor administratieve processen. Je heb zicht op medische facturen vanuit het buitenland en codeert ze op de juiste manier. Verder ben je iemand die het overzicht houd in complexe situaties en systemen. Verder heb je:

 • Affiniteit met administratief werk;
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • HBO werk- en denkniveau en minimaal een MBO diploma op zak;
 • De Wft Zorg op zak of de bereidheid de Wft Zorg voor de start van de opdracht te behalen (op kosten van Randstad);
 • Kennis van het verwerken van buitenlandse zorgnota's en;
 • Een LEAN mentaliteit.
wat ga je doen

In deze functie zal je (complexe) buitenlandse restitutienota’s en zorgverlenersnota’s beoordelen en verwerken. Daarnaast ga je claims zelfstandig afhandelen die buiten de standaard procedure vallen. Ook kan je, afhankelijk van jouw talent en ontwikkeling, op termijn een aandachtsgebied binnen de afdeling oppakken en uitvoeren. Een taak voor een specialist als jij dus!

waar ga je werken

Je komt bij het klantteam restitutie buitenland. Dat is onderdeel van CCB (Competence Center Buitenland). Op deze afdeling worden klantvragen over machtigingen beantwoord en buitenlandse nota’s en beoordeeld. De LEAN-methodiek staat hoog in het vaandel bij deze afdeling. Ze vinden het belangrijk de service die zij verlenen iedere dag te verbeteren. Dit betekent dat ze in staat zijn kritisch te kijken naar hun eigen processen. Daarnaast staat het samenwerken centraal binnen dit team.

Mensen verschillen, gelukkig maar. Achmea gelooft erin dat diversiteit ons helpt om tot de beste oplossingen te komen. Elke dag werken ze daarom aan een nog meer diverse en inclusieve omgeving, waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Samen werken ze aan een gezonde, veilige en duurzame samenleving.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medior Projectcoördinator Dagelijks Onderhoud

Building Heroes, Leiden, Zuid-Holland
€ 2.200 - € 3.200 per maand
4 dagen geleden
Be a hero Als Projectcoördinator Dagelijks Onderhoud schakel je met bewoners, vakprofessionals en opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces, van A tot Z. Daaronder verstaan we de opname van de woning, calculatie, werkvoorbereiding/planning, controle uitvoering en facturatie. Dit is wat je doet als Projectcoördinator Dagelijks Onderhoud: Contact opnemen met de huurder om te kijken wat er aan de...
Building Heroes

Business Development Manager - Remedial Teaching

LYCEO, Leiden, Zuid-Holland
1 week geleden
Business Development Manager - Remedial Teaching (32-40u/w) Sommige kinderen hebben baat bij extra ondersteuning op school. Remedial teaching kan hiervoor een mooie uitkomst zijn. Bij Lyceo willen we onze remedial teaching dienstverlening uit gaan bouwen door heel Nederland. Ben jij een kei in netwerken en heb jij affiniteit met (basis)onderwijs? Dan zoeken we jou! Lyceo – Leren leer je zo!...
LYCEO

Operator

Pro industry, Leiden, Zuid-Holland
€ 2.600 - € 2.950 per maand
2 weken geleden
Voor een vooraanstaand bedrijf in de kunststofindustrie zoeken we momenteel een enthousiaste operator voor een 3-ploegendienst. Deze functie biedt een aantrekkelijk salaris tot €2200,- per maand, exclusief mogelijke toeslagen. Het bedrijf heeft een specialisatie in diverse kunststofartikelen die een integraal onderdeel van ons dagelijks leven vormen. Het maakt deel uit van een groot internationaal concern. Op deze locatie bevinden zich...
Pro industry