Kabeltrekker Data en Telecom Utiliteit

Aditech B.V.


Datum: 1 week geleden
Stad: Enschede, Overijssel
Salaris: € 2.350 per maand
Contract type: Aannemer
Aditech B.V.
Bedrijfsomschrijving

De beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de beveiligingstechniek, zoals Kabeltrekkers Data en Telecom Utiliteit, dat is wat we bij Aditech al bijna 30 jaar in heel Nederland doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemers tot landelijke spelers.

Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van topgereedschap en werkkleding tot vervoer en opleiding. Met 12 vestigingen door het hele land zitten de Aditech collega's altijd in de buurt. Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct!

Functieomschrijving

Als kabeltrekker Data en Telecom leg jij bekabeling aan voor CCTV, telecom, intercom, datanetwerken en andere (beveiligings)installaties. Je werkt vooral in de utiliteit, zoals kantoorpanden, winkels, ziekenhuizen, scholen en bedrijfspanden en in de regio Enschede.

Samen met collega’s zorg jij ervoor dat bekabeling, connectoren, voeding en aansluiting vakkundig, vlot en volgens de werkinstructies worden aangelegd in of tegen wanden, onder vloeren en via de plafonds. Sleuven, goten, draagsystemen en leidingwerk is bekend terrein. Je werkt met dikke en dunne bekabeling, coax, UTP, FTP, netwerkkabels, glasvezel en alarmkabels met verschillende kernen. Je weet de juiste tools voor bekabeling goed te gebruiken, zo voorkom je storingen in de toekomst.

Wij zijn Aditech. Al bijna 30 jaar bezig om vakmensen, zoals kabeltrekkers data en telecom in de utiliteit, op de juiste werkplekken in de techniek te plaatsen. Werk in vaste dienst in het Aditech team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei.

Functie-eisen

 • Kennis van techniek, bekabeling, installatie en (zwak)stroom
 • (V)MBO opleiding richting techniek
 • VCA en DPI (of je wilt deze halen via Aditech)
 • Doorpakkershouding; jij maakt netjes je meters
 • Rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden

 • Baan als Kabeltrekker Data en Telecom Utiliteit in Enschede en omgeving
 • Goed salaris tot €2.350,- bruto per maand
 • Pensioenregeling
 • €0,23 kilometervergoeding
 • Mogelijkheid om cursussen en/of opleidingen
 • 25 vrije dagen
 • Goedpassende werkkleding en de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen
 • Aditech collega die het allemaal voor je regelt; geen gedoe

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Staalbouw Monteur

Cottus, Enschede, Overijssel
5 dagen geleden
Wat jij doetIn de functie van staalbouw monteur zet je staalconstructies in elkaar. Deze constructies worden in elkaar gezet met behulp van bovenloopkranen. Ben jij het?Voor de vacature van staalbouw monteur zijn wij op zoek naar een kandidaat die overeenkomt met de volgende kenmerken: Je bent in het bezit van een diploma werktuigbouwkunde niveau 3; Je hebt relevante werkervaring opgedaan...
Cottus

Coördinator Onderwijs

Universiteit Twente, Enschede, Overijssel
€ 3.072 - € 4.103 per maand
1 week geleden
Belangrijkste punten Uur 24 - 32 u. Salarisindicatie bruto/mnd. o.b.v. fulltime € 3.072 - € 4.103 Deadline 25 sep 2023 Je gaat werken in deze afwisselende, zelfstandige rol binnen de faculteit Engineering Technology (ET) in het departement Civil Engineering and Management (CEM). Een departement waar we trots op zijn omdat studenten hier willen studeren, mensen hier willen werken en hier...
Universiteit Twente

Orderpicker Koelhuis Enschede

FlexVisie, Enschede, Overijssel
€ 13 - € 14 per uur
3 weken geleden
FunctieomschrijvingAls Orderpicker Koelhuis ben je verantwoordelijk voor het gereedmaken van koelversproducten voor verzending aan de hand van productiestickers. Je zorgt voor juiste en correcte registratie en controleert op juistheid en volledigheid van bestellingen aan de hand van een pakbon. Je draagt zorg voor het tijdig gereed hebben van routes op basis van routetijden. Daarnaast zorg je samen met je collega’s...
FlexVisie