Assistent Lab Manager Chemie

Balans


Datum: 3 weken geleden
Stad: Leiden, Zuid-Holland
Salaris: € 3.736 - € 5.092 per maand
Contract type: Voltijd
Balans

Functieomschrijving

Wil jij een nieuwe uitdaging aangaan als leidinggevende in de chemie? Als leiddingevende Chemie krijg je de kans om een enthousiast en gemotiveerd team van ongeveer 10 analisten aan te sturen. Samen met drie andere assistent-managers vorm je de leiding van het team Chemie. Je rapporteert rechtstreeks aan de Hoofd-Manager Chemie en speelt een cruciale rol in het dagelijkse reilen en zeilen van het laboratorium.

Naast het inspireren en motiveren van je team, krijg je de verantwoordelijkheid over verschillende aspecten van de afdeling. Je bent de steun en facilitator voor het team, waarbij je zorgt dat ze optimaal kunnen presteren. Het stellen van de juiste prioriteiten op het gebied van productie, kwaliteit en projecten is essentieel voor het succes van de afdeling.

Daarnaast speel je een belangrijke rol in het waarborgen van de kwaliteit en het beheer van de afdeling. Je regelt audits in samenwerking met KAM-adviseurs en zorgt ervoor dat eventuele afwijkingen tijdig worden gesignaleerd en proactief worden aangepakt. Als ervaren leidinggevende heb je ook de mogelijkheid om verbetertrajecten te leiden en te coördineren. Dit betekent dat je nauw samenwerkt met collega's en leveranciers om innovatieve projecten tot een succes te brengen.

Werken bij onze opdrachtgever betekent deel uitmaken van een organisatie die zich toelegt op het onderzoek en advies omtrent waterkwaliteit en duurzaam waterbeheer. Samen met je collega's draag je bij aan een duurzaam leefgebied, veilig zwemwater en schoon oppervlaktewater.

Om in aanmerking te komen voor deze rol, wordt het volgende van jou verwacht:

* Je hebt een hbo/wo werk- en denkniveau;

* Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring als leidinggevende;

* Ervaring met verbetermanagement (LEAN) is een pre;

* Kennis van laboratoriumwerk of een technisch chemische omgeving is een pluspunt;

* Als persoon ben je communicatief sterk, resultaatgericht, proactief, coachend, inspirerend, accuraat en sta je stevig in je schoenen.

Dit is een geweldige kans om je leiderschapsvaardigheden te benutten. Sluit je aan bij het team en bouw mee aan een duurzamere toekomst!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Hulpkracht weekend & schoolvakanties

kruidvat, Leiden, Zuid-Holland
11 uur geleden
Dit ga je doen Zoek jij een vette bijbaan voor in het weekend en tijdens schoolvakanties? Waar je samen met een supergezellig team kan knallen en ook nog wat moneys kan verdienen? Dan zit je bij Kruidvat goed! Bij ons doe je werkervaring op, terwijl je samen met je matties ervoor zorgt dat onze winkel er altijd tiptop uitziet. De...
kruidvat

management assistent projecten

Randstad Nederland, Leiden, Zuid-Holland
€ 23,15 per uur
1 week geleden
Ga aan de slag bij de gemeente Leiden als management assistent Het is een uitdagende functie, waarbij jij je bezighoudt met zowel grote als kleine projecten!wat bieden wij jouFunctie voor een jaar met kans op verlengingFlexibele werktijdenJe werkt in het StadhuisEen uitdagende en afwisselende functiewie ben jijAls management assistent heb jij een pro actieve houding en kom jij snel tot...
Randstad Nederland

Operator chemie

Pro industry, Leiden, Zuid-Holland
€ 2.980 per maand
1 week geleden
ndien je een passie hebt voor boeiende operatorrollen binnen de chemische sector en je graag een tweeploegendienst draait, dan zou deze kans wellicht uitermate geschikt kunnen zijn voor jou. Deze positie voorziet in een adequaat salaris van €2.975,- bruto per maand. Als operator krijg je de bijzondere gelegenheid om te werken bij een vooraanstaand bedrijf dat zich specialiseert in de...
Pro industry