Monteur dagdienst

Pro Industry


Datum: 3 weken geleden
Stad: Venlo, Limburg
Salaris: € 2.560 - € 3.790 per maand
Contract type: Voltijd
Pro Industry

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als monteur technische dienst? Dan is deze organisatie de plek voor jou! Als allround monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en installatie van machines en apparatuur op diverse productlocaties. Als allround monteur krijg je de kans om je technische vaardigheden en kennis te gebruiken en verder te ontwikkelen. Je werkt in een dynamische omgeving met moderne machines en technologieën. Ben jij een zelfstandige en gedreven monteur met een passie voor techniek? Lees dan snel verder!


Functieomschrijving

Als allround monteur technische dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van alle productiemachines en- apparatuur. Je draagt bij aan het minimaliseren van stilstand en het optimaliseren van de productiecapaciteit. Je voert onder andere de volgende taken uit:
- Analyseren en oplossen van storingen aan machines en apparatuur.- Preventief onderhoud uitvoeren aan machines en apparatuur.- Verantwoordelijk voor het bijhouden van de technische documentatie van machines en apparatuur.- Werken volgens geldende veiligheidsvoorschriften en procedures.- Accurate bijdrage leveren aan het onderhoudsplan.

Functievereisten

Om voor deze verantwoordelijk functie in aanmerking te komen moet je minimaal voldoen aan de functie-eisen die hiervoor worden gesteld:
- Een afgeronde technische mbo-opleiding.- Kennis van mechanische, hydraulische, elektronische en pneumatische componenten.- Ervaring met PLC's is een pré.- Bereid om 1x per 4 á 5 weken mee te draaien in de storingsdienst.


Arbeidsvoorwaarden

Naast dat jij in een dynamische omgeving komt te werken mag je ook rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
- Een maandsalaris, afhankelijk van jouw ervaring tot wel € 3.793 bruto per maand o.b.v. 38 uur.- Bij goed functioneren, binnen 1 jaar een vaste aanstelling.- Werken in een hecht team binnen een familiebedrijf met internationale erkenning.- Veel mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.- Werken in dagdienst van maandag t/m vrijdag.
Ben jij enthousiast geworden over de vacature en denk jij dat jij de geschikte kandidaat te zijn voor deze functie? Reageer dan direct en wie weet drinken wij binnenkort samen een kop koffie!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Allround Verspaner

Onenine B.V., Venlo, Limburg
1 week geleden
Als Protobouwer verricht je in een schone en prettige  werkomgeving alle voorkomende verspanende werkzaamheden aan onze producten zelfstandig en aan de hand van werkinstructies en -tekeningen.Daarnaast verzorg je diverse productmetingen en maak je test-opstellingen en begeleidt je na verloop van tijd collega’s bij het inwerken op nieuwe producten.Jij vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk en bent altijd op zoek naar de beste...
Onenine B.V.

Consultant Recruitment Staffing

ENJOB Venlo, Venlo, Limburg
1 week geleden
Voel jij je thuis in een hectische en dynamische omgeving waarin sales, relatiebeheer, snel kunnen schakelen en overzicht bewaren belangrijke onderdelen van je werk zijn? Begrijp jij daarnaast hoe je met zowel klant als kandidaat moet communiceren? Top, dan ben jij diegene die wij zoeken! Waar kom je te werken? ENJOB is een werkgever die jou laat floreren in je...
ENJOB Venlo

Magazijnmedewerker Orderpicker

Olympia, Venlo, Limburg
€ 2.080 per jaar
3 weken geleden
BedrijfsomschrijvingJanssen Distribution Services in Venlo biedt logistieke oplossingen voor klanten. Dagelijks zetten ruim 1000 medewerkers zich binnen de Janssen Group zich in om onze klanten te ondersteunen in hun logistieke processen.Janssen Group zet zich in voor de medewerkers, er hangt een informele cultuur. Zij investeren dan ook graag in de groei en ontwikkeling van hun medewerkers.  Er is een actieve...
Olympia