Jeugdzorgwerker

Randstad Nederland


Datum: 1 week geleden
Stad: Lelystad, Flevoland
Salaris: € 3.300 per maand
Contract type: Voltijd
Randstad Nederland

In de Flevopolder zijn diverse mooie zorglocaties volledig ingesteld op begeleiding van jeugd op verschillende zorgniveaus. Als jeugdzorgwerker coach je jongeren, die door omstandigheden coaching en ondersteuning nodig hebben. Je leert de jongeren omgaan met zijn/haar hulpvragen. Soms kan dit ook betekenen dat je in crisis situaties snel moet kunnen handelen.

Als jeugdzorgwerker is het doel om de jongeren te ondersteunen en helpen bij het vergroten van hun zelfredzaamheid. Samen met je collega's sta je op verschillende locaties. Je levert maatwerk en kijkt naar wat jongeren individueel nodig hebben.

Vanuit Randstad Zorg sta jij als jeugdzorg medewerker centraal dus in overleg met jou bepaal jij wanneer jij wilt werken. Je kan dus aan de slag via Randstad Zorg in onze flexpool. Plezier in het werk als ook een goede balans tussen werk en prive dat is juist mogelijk bij ons als ook bij deze organisatie. En dat is waar Randstad Zorg ook voor staat, samen maken we de zorg beter.

wat bieden wij jou
 • Snel aan de slag
 • Diensten in overleg
 • CAO GHZ Schaal 40
 • Bijzondere jeugdzorglocatie
 • Kies voor Fulltime - Parttime of flexibele uren
 • Vele interne trainingen mogelijk
wie ben jij

Randstad Zorg staat voor persoonlijke interactie en dat zien we dan ook terug bij onze zorgprofessionals. Jij als zorgprofessional staat voor de glimlach. Jij weet op een empatische manier verbinding te maken met deze doelgroep (jeugd). De organisatie waar je aan de slag kunt gaan is in de regio Flevoland.... en maak jij als jeugdzorgmedewerker op verschillende locaties voor jongeren het verschil. Jij kan je verplaatsen in de belevingswereld van de jongeren. Als jeugdzorgmedewerker sta je voor het vertrouwen kunnen geven. Je bent een begeleider die op een natuurlijke manier coacht.

 • minimaal een afgeronde mbo niveau 4-opleiding (MWD, SPH of Pedagogiek)
 • Je schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden zijn goed
 • Je staat stevig in je schoenen, bent flexibel, stressbestendig en zelfstandig
 • Je wil graag werken op basis van vrijheid van de uren in het bepalen van je diensten (Bij deze klant zijn geen mogelijkheden om op zzp-basis te werken)
wat ga je doen

Op basis van wederzijds vertrouwen, duidelijkheid en nabijheid investeer jij als jeugdzorgmedewerker in de relatie met jouw jongeren. Jij als jeugdzorgmedewerker maakt voor de clienten het verschil elke dag opnieuw en help je de clienten hoe het gewone leven te ervaren. Als jeugdzorgmedewerker ben je het vangnet voor cliënten met wie het even wat minder gaat.

De behandelgroepen zijn jongeren gemiddeld tussen de 14 en 19 jaar. De jongeren krijgen een behandeling en leren zelfstandige vaardigheden. Dit betekent bijvoorbeeld samen met jongeren koken, helpen met de financien, het luisterend oor bieden of een theeetje samen drinken

Er zijn ook crisisgroepen waar jongeren tussen de 12 en 18 naar toe komen als overbruggingsplek. Deze jongeren kunnen niet meer thuis wonen, maar hebben ook nog geen vaste locatie waar ze wel naar toe kunnen. Vandaar dat ze op de crisisgroep geplaatst worden. Op de crisisgroep kan het redelijk hectisch zijn, het ligt er dan maar net aan wat voor jongeren bij elkaar zitten. Jij als jeugdzorgmedewerker blijft kalm en zorg jij dat je de vaste groepsleiding zo veel mogelijk ondersteund. Dat kan betekenen het maken van een praatje, even voetballen, spelletje spelen en vertrouwen geven.

 • je ondersteunt de cliënt bij het behalen van de doelen
 • je zorgt samen met je collega's voor een veilige en fijne sfeer op de locatie
 • je werkt wisselende diensten
waar ga je werken

Je gaat werken voor Randstad Zorg. Vanuit de flexpool kan je eigen diensten bepalen en bepaal jij je eigen uren wanneer je werkt. Uiteraard zien we jouw aanmelding heel graag voor deze organisatie gericht op jeugdzorg tegemoet. EN kan je ook je diensten afwisselen bij andere organisaties gericht op andere type clienten of type zorg.

Hoe dan ook, wees welkom bij Randstad Zorg!

 • De client staat centraal
 • Samen bereiken we meer
 • Ieder mens is uniek
 • Wekelijkse uitbetaling van de gewerkte uren
sollicitatie

Heb je interesse om mee te draaien in deze mooie flexpool? Of heb je nog andere vragen dan horen we het heel graag. Zo kunnen we samen de zorg helpen in tijden van schaarste! Zonder jou geen zorg!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Productiemedewerker

Werkis, Lelystad, Flevoland
1 week geleden
Wil jij deel uitmaken van een bloeiend en succesvol bedrijf waar je de hele dag in beweging bent en de mogelijkheid hebt om jezelf verder te ontwikkelen? Bij onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een gedreven productiemedewerker die zich graag voor de lange termijn aan onze organisatie wil binden.Als productiemedewerker krijg je de kans om zelfstandig met geavanceerde machines...
Werkis

Orderpicker Verfindustrie (2-ploegen)

BDE PROTEQS, Lelystad, Flevoland
€ 2.500 - € 3.000 per maand
1 week geleden
Ben jij een echt organisatie talent én ben je goed met digitale programma's? Start morgen nog als Orderpicker bij Sherwin-Williams in Lelystad! Je salaris ligt rond de €2800 per maand, je krijgt een toeslag voor ploegendiensten en nog veel meer! Nieuwsgierig? Lees dan verder en solliciteer op deze vacature! FunctieAls Orderpicker werk jij in het magazijn in Lelystad. Je verzamelt...
BDE PROTEQS

Leerling Beveiligingsmonteur

BDE PROTEQS, Lelystad, Flevoland
€ 2.100 - € 2.500 per maand
3 weken geleden
Wil jij Nederland ook een stuk veiliger maken? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Wij zoeken een Leerling Beveiligingsmonteur die door heel het land bouwplaatsen en evenementen van beveiligingssystemen gaat voorzien. Je krijgt een mooi salaris van rond de €2300 per maand, genoeg doorgroeimogelijkheden en nog veel meer! Interesse? Lees verder en solliciteer! FunctieOm 8:00 begint je werkdag...
BDE PROTEQS