Magazijn medewerker

Olympia


Datum: 3 weken geleden
Stad: Emmen, Drenthe
Salaris: € 3.027 per jaar
Contract type: Aannemer
Olympia
Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een wereldwijd bedrijf in de gezondheidszorg die gespecialiseerd is in levensreddende geneesmiddelen en technologieën voor infusies, transfusies en klinische voeding. De producten en diensten worden gebruikt bij de verzorging van ernstig en chronisch zieke patiënten. Bij dit bedrijf zien ze de medewerkers als pijlers onder hun succes en is hun personeelsbeleid altijd toekomstgericht. Met opleidingen en trainingen ondersteunen ze je in je nieuwe werkomgeving.

We nodigen onder andere kandidaten uit de buurt van Emmen, Stadskanaal, Coevorden, Klazienaveen, Nieuw - Amsterdam en Ter Apel van harte uit om te reageren!

Functieomschrijving

Als magazijn medewerker heb je een ontzettend uitdagende en afwisselende baan. Je bent dagelijks bezig met de administratie en registratie, de inslag en opslag, de orderverzameling en uitgifte en met de 1e-lijns onderhoud. Denk hierbij aan het uitvoeren van de inslag en opslag, orderverzameling en uitgifte van goederen. Dit is nog maar een kleine greep uit het takenpakket, maar klinkt dit nu al als de perfecte baan voor jou? Lees dan gauw verder!

Bij de administratie en registratie ben je voornamelijk bezig met het verrichten van periodieke tellingen en het vastleggen van aantallen op de daarvoor bestemde formulieren. Ook registreer je bijzonderheden van verrichte verplaatsingen en handelingen in het ERP systeem.

Bij de inslag en opslag ben je bezig met de verwerking van de inkomende goederenstroom, lossen van vrachtwagens, uitsorteren en controleren van zendingen, denk hierbij aan: het archiveren van vrachtbrieven en opslaan en inboeken van zendingen middels paklijsten.) Ook controleer je wat de staat is van de binnengekomen retouren, ben je bezig met het uitpakken en of ompakken van artikelen en werk je volgens de geldende procedures.

Bij de orderverzameling en uitgifte heb je ook een zeer breed takenpakket, denk hierbij aan: verzamelen en controleren van bestelling, klaarzetten van bestellingen in de expeditie, controleren van aantallen en soorten verzamelde goederen, signaleren en waar mogelijk oplossen van geconstateerde afwijkingen, afleveren van goederen en apparatuur op de bestemde locatie en het verwerken van de uitgaande goederenstroom, laden van de zending en het controleren en aftekenen van de transportdocumenten. Bij de 1e-lijns onderhoud zijn je taken het voorkomen en signaleren van gebreken aan hulpmiddelen en apparatuur, oplossen van kleine storingen en het schoonhouden van je eigen werkomgeving en het opruimen van verpakkingsmaterialen.

Functie-eisen

Wat breng je mee?
Je bent resultaat- en kwaliteitsgericht, communicatief vaardig en je hebt ervaring met het bewaken van de voortgang.
Verder beschik je over:
- Minimaal MBO 2 werk en denk niveau;
- Afgeronde opleiding richting logistiek;
- In het bezit van een hef- en reachtruck bewijs;
- Ervaring in een vergelijkbare functie;
- Bereidheid om in de 4 ploegen te werken

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij:

- Een salaris tussen de €2626,- en €3027,- bruto per maand, excl. toeslagen.
- Toeslagen tussen de 4,03% en maximaal 65%
- Een leuke uitdagende Fulltime baan in de 4 ploegen
- Een Tijdelijk Contract via Olympia, bij goed functioneren kans op een baan voor langere tijd
- Veel ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. trainingen

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Shiftleader - Emmen

New York Pizza, Emmen, Drenthe
4 dagen geleden
Inleiding New York Pizza is een leuke organisatie om voor te werken. Of het nou gaat om een prettig bijbaantje, een carrière binnen een dynamisch bedrijf of werken als opstap naar je eigen onderneming: bij New York Pizza ben je aan het goede adres. New York Pizza biedt je namelijk binnen de organisatie alle mogelijkheden je snel te ontwikkelen tot...
New York Pizza

Medewerker goederen / Bulkware

Olympia, Emmen, Drenthe
€ 3.027 per jaar
3 weken geleden
BedrijfsomschrijvingJe komt te werken bij een wereldwijd bedrijf in de gezondheidszorg die gespecialiseerd is in levensreddende geneesmiddelen en technologieën voor infusies, transfusies en klinische voeding. De producten en diensten worden gebruikt bij de verzorging van ernstig en chronisch zieke patiënten. Bij dit bedrijf zien ze de medewerkers als pijlers onder hun succes en is hun personeelsbeleid altijd toekomstgericht. Met opleidingen...
Olympia

Productiemedewerker Transportbanden

Olympia, Emmen, Drenthe
€ 1.733 per jaar
3 weken geleden
BedrijfsomschrijvingJe gaat aan de slag bij een bedrijf uit de omgeving van Emmen. Hier worden transportbanden in verschillende soorten en maten, voor verschillende eindproducten. Je komt te werken in een gemoedelijk bedrijf waar ruimte is om van elkaar te leren. Er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën.Wij nodigen onder andere kandidaten uit de omgeving van Emmen, Coevorden, Klazienaveen en Ter...
Olympia