Co-Maker

Olympia


Datum: 2 weken geleden
Stad: Emmen, Drenthe
Salaris: € 2.253 per jaar
Contract type: Aannemer
Olympia
Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een bedrijf gespecialiseerd in mobiele oplossingen voor medische en industriële gassen uit Emmen. Voor deze vacature kom je te werken bij het UMCG in Groningen.
Je komt te werken op locaties waarin ze een representatieve en professionele houding van je verwachten. De cultuur binnen het bedrijf is informeel en nuchter en hier kan jij je goed in vinden.

Wij nodigen onder andere kandidaten uit de buurt van Emmen, Groningen en Assen van harte uit om te reageren!

Functieomschrijving

Heb jij technisch inzicht, werk je nauwkeurig en kun je verantwoordelijkheid nemen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Binnen deze functie zorg jij voor een veilige en geordende opslag van de accurate voorraad op het terrein van het UMCG voor de medische en niet-medische gassen. Je zorgt voor de planning van de voorraad in afstemming met de apotheek en zorgt voor de aanlevering. Ook check je alle voorkomende leveringen op kwaliteit en veiligheid. Dagelijks controleer je iedere ochtend volgens een vaste route of alle vaste opstellingen van de reduceerstraten op veiligheid en verbruik. Verder leef je de kwaliteits- en veiligheidsregels na. Ook is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, omdat je met je collega's en leidinggevende gaat overleggen hoe jullie de werkzaamheden kunnen optimaliseren.


Functie-eisen

De Co-Maker die wij zoeken beschikt over technisch inzicht en je weet hoe je met klanten om moet gaan. Daarnaast werk je nauwkeurig en heb je een verantwoordelijke werkhouding.
Verder beschik je over:

  • Een afgeronde MBO 4 opleiding.
  • Kennis van veiligheidsmaatregelen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.
  • Ervaring met Microsoft Office en Ramses.
  • Ben je bereid om in Groningen aan het werk te gaan.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tussen de € 12,50 en € 13,50 per uur
  • Een uitdagende fulltime baan
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Eerst een tijdelijk Contract via Olympia, bij wederzijdse tevredenheid kans op een baan voor langere tijd
  • Je wordt automatisch aangemeld bij onze pensioensregeling (STIPP-Pensioen)

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Mechanisch operator

Pro Industry, Emmen, Drenthe
€ 3.630 - € 3.750 per maand
2 uur geleden
Als operator in de 3 of 4-ploegendienst bij dit bedrijf zul je werken in een dynamische omgeving waarin nauwkeurigheid en efficiëntie centraal staan. Je hebt ervaring met het bedienen van productiemachines en bent in staat om de processen te bewaken en eventuele afwijkingen tijdig op te merken. Naast het werken in een team van gemotiveerde collega's, biedt het bedrijf ook...
Pro Industry

Allround Lasser BBL

Cottus, Emmen, Drenthe
3 weken geleden
Wat jij doetWord jij onze nieuwe (BBL) leerling allround lasser? Dan bestaan je werkzaamheden uit het bewerken en vervormen van metaal. Samen met een ervaren lasser houd jij je bezig met verschillende lastechnieken zoals: verspanen, zagen, boren en snijbranden. Je last deze stukken aan elkaar om ze vervolgens af te lassen. Denk bij aflassen aan schuren, vijlen en lasnaden afbramen....
Cottus

Customer Service Representative

Olympia, Emmen, Drenthe
€ 3.700 per jaar
3 weken geleden
BedrijfsomschrijvingEen bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van ruwe grondstoffen uit Emmen. Je komt te werken in een klein en hecht team waar een informele en no-nonsense sfeer heerst. Het bedrijf kenmerkt zich door hun streven naar kwaliteit. Binnen deze functie werk je samen met twee collega’s die soortgelijke werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast ben je onderdeel van een groter team welke bestaat...
Olympia