Begeleider

Randstad Nederland


Datum: 2 weken geleden
Stad: Enschede, Overijssel
Salaris: € 20,15 per uur
Contract type: Voltijd
Randstad Nederland

Ben jij een empathische en betrokken begeleider? Heb jij passie voor de Gehandicaptenzorg?
Hecht jij waarde aan het handhaven van een zo normaal mogelijk leven? Draag jij daar graag jouw steentje aan bij? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de regio Enschede zijn wij op zoek naar begeleiders die zich graag willen inzetten in de Gehandicaptenzorg.

wat bieden wij jou
  • betaling tussen de € 13,48 & € 20,15 bruto per uur
  • tijdelijk met uitzicht op vast
  • reiskostenvergoeding naar Enschede en omgeving
  • parttime of fulltime uren zijn in overleg
  • mogelijkheden tot het volgen van cursussen
  • jouw wens staat centraal
wie ben jij

Empathie, geduld en sterke communicatieve vaardigheden horen tot jouw kernkwaliteiten. Je functioneert goed zowel zelfstandig als in teamverband en hebt een proactieve instelling.

Jij bent een enthousiaste begeleider. Jij kijkt graag naar de mogelijkheden en denkt in oplossingen. Samen met de cliënt werk jij aan de opgestelde doelen. Samen met de cliënt vier jij ieder succesmomentje, hoe groot of klein deze dan ook is.

Jij speelt een rol in bij het verbeteren van de kwaliteit van het leven van de cliënten. Jij biedt dagelijkse ondersteuning in verzorging, begeleiding op maat. En jij houdt rekening met de wensen en behoeften van de cliënt.

Daarnaast neem jij het volgende mee:

  • een afgeronde zorgopleiding op minimaal niveau 3, tot Begeleider of Verzorgende IG;
  • jij bent bereid om op flexibele tijden te werken;
  • jij hebt er geen probleem mee om ADL-taken uit te voeren.
wat ga je doen

Vandaag werk jij een dienst op een van de EMB-groepen. De sociaal-emotionele ontwikkeling van de cliënten komt overeen met de ontwikkelingsleeftijd van 0 tot 12 maanden. Hier ben jij er voor de begeleiding van het ochtend- of avondritueel. Dit verschilt van persoonlijke verzorging tot het toedienen van medicatie of het assisteren bij verpleegtechnische handelingen. Jij biedt met de benodigde til- en hulpmiddelen de passende zorg. Jij houdt je bezig met de leerdoelen en plannen die opgesteld zijn. Deze sluit aan bij de alertheid van de cliënt. Cliënten communiceren door geluiden, aanrakingen en gebaren.

De volgende dag werk jij een dienst op een van de MVG-groepen. Hier wonen cliënten met verschillende psychische problematieken, naast hun verstandelijke beperking. Door de complexiteit van de handicap ligt er een uitdaging in het signaleren, herkennen en het liefst voorkomen van gedragsproblematiek. Hoe meer ontspannen de cliënt is, hoe meer er mogelijk is. Bij de persoonlijke verzorging hebben cliënten ondersteuning en aansturing nodig.

waar ga je werken

Jij gaat aan de slag in onze flexpool. Hierin kijken graag met jou mee in wat jouw wensen zijn. Voor hoeveel uur wil jij aan de slag? Hoe ver wil jij reizen voor jouw werk?

Jij kunt jouw eigen beschikbaarheid in onze app aangeven. Aan de hand hiervan en van jouw wensen gaan wij op zoek naar de perfecte diensten voor jou! Jij werkt hierdoor op verschillende plekken. Zo bouw jij een uitgebreide ervaring op.

sollicitatie

Ben jij enthousiast over deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Helpende niveau 2

Zorgwerk, Enschede, Overijssel
1 dag geleden
Je zoekt flexibel werk als Helpende niveau 2 (in loondienst of als zzp'er) in Enschede en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en ouderen? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf binnen 8 minuten veilig online in bij Zorgwerk.OrganisatieprofielDiverse leuke organisaties, o.a. op het gebied van V&V-huizen in Enschede (en regio Twente, Overijssel) waar je via Zorgwerk flexibel...
Zorgwerk

Servicemonteur WTB Installaties

Aditech B.V., Enschede, Overijssel
€ 3.300 per maand
1 dag geleden
BedrijfsomschrijvingDe beste banen regelen voor echte vakmensen binnen de techniek, zoals servicemonteur WTB installaties,, dat is bij Aditech al bijna 30 jaar ons specialisme. Aditech collega’s houden door het hele land nauw contact met de installatiebranche, vakmensen, installateurs, bouwprojecten en ze hebben een groot netwerk aan bedrijven in de techniek. Zo kunnen wij vakmensen en werkgevers aan elkaar koppelen. En...
Aditech B.V.

Leidinggevend Eerste Monteur Elektrotechniek

Aditech B.V., Enschede, Overijssel
€ 3.500 per maand
2 dagen geleden
BedrijfsomschrijvingDe beste banen regelen voor echte vakmensen binnen de techniek, zoals leidinggevend eerste monteur elektrotechniek, dat is bij Aditech al bijna 30 jaar ons specialisme. Aditech collega’s houden door het hele land nauw contact met de installatiebranche, vakmensen, installateurs, bouwprojecten en ze hebben een groot netwerk aan bedrijven in de techniek. Zo kunnen wij vakmensen en werkgevers aan elkaar koppelen....
Aditech B.V.