Jeugdconsulent

DPA Professionals


Datum: 3 weken geleden
Stad: Leeuwarden, Friesland
Contract type: Voltijd
DPA Professionals
Wat je gaat doen:

Als Jeugdconsulent vanuit DPA word je ingezet binnen verschillende gemeentes. Je voert gesprekken met ouders en/of jeugdigen met een hulpvraag. Samen met het gezin maak je een passend ondersteuningsplan, gaat opzoek naar de meest passende zorg, organiseert (multidisciplinaire) overleggen en stelt (her)indicaties. Jij bent specialist op het gebied van jeugdhulpaanbod en je staat in nauw contact met zorgaanbieders.

Daarnaast kom je als jeugdconsulent ook in aanraking met gezinnen waarbij de veiligheid (nog) niet gewaarborgd kan worden. Bij deze gezinnen pak je de regie, werk je de-escalerend, maak je veiligheidsafspraken en monitor je de veiligheid samen met ketenpartners.

Verder ben jij voor jouw collega's en tijdens overleggen een ware vraagbaak die elke casus met grote zorg en beleid behandelt. Je bent een ervaren Jeugdzorgwerker die vol vertrouwen en kunde te werk gaat en zich blijft ontwikkelen binnen het vak Jeugdzorg.Wat we vragen:

Bij DPA ben je Interim Professional. Dat betekent dat je met goede inhoudelijke kennis van het werkveld bij een opdrachtgever begint: je bent van echte meerwaarde. Je bent creatief, flexibel en gaat een uitdaging niet uit de weg. Verder vragen we:

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding (bijvoorbeeld MWD of Social Work);
 • Minimaal 2 jaar ervaring als Jeugdbeschermer of als Jeugdconsulent bij de gemeente (harde eis);
 • Een geldige SKJ-registratie (harde eis);
 • Grote betrokkenheid en empathisch vermogen;
 • Flexibiliteit in reisbereidheid;

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via het formulier hieronder. Heb je nog vragen over de functie of het werk als Interim Professional? Neem dan contact op met onze recruiter Indira. Tot snel!Wat we bieden:

Bij DPA staat jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling centraal. We ondersteunen je met opleidingen, verdiepingscursussen en bieden persoonlijke begeleiding. Je hebt veel contact met jouw Business Manager en andere collega's, we houden kennissessies en vergroten elkaars kennis en kunde. Verder mag je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden:

 • Een maandsalaris tussen de €2.700 en €4.400 o.b.v. 36 uur;
 • Een flexibele werktijdregeling en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Optie tot een leaseauto met internationale tankpas of een mobiliteitsvergoeding;
 • 25 vakantiedagen obv 40 uur;
 • Een goed studiekeuzebudget voor onze Studytube en zelfstudie;
 • Begeleiding en een op maat gemaakt traject om je SKJ-registratie te behouden;
 • Loopbaanbegeleiding om jouw ambities te bereiken;
 • Een laptop en telefoon.

Werk je als ZZP'er? Ook dan kun je bij DPA aan de slag!Je werkomgeving:

DPA bemiddelt snel specialisten binnen gemeenten verspreid over heel Nederland. Wat ons onderscheidt? Wij geloven dat talent op de juiste plek leidt tot geluk, zowel voor werknemer als werkgever. Dat drijft ons om iedere dag het allerbeste uit jou- en onszelf te halen. Persoonlijke aandacht, oprechtheid en transparantie zijn dan ook kernwaarden binnen DPA. Met onze jarenlange ervaring en ons ijzersterke netwerk begeleiden we jou naar passende opdrachten die aansluiten bij jouw ambities en zorgen we voor mooie ontwikkeltrajecten tijdens de opdrachten.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Docent NT2

Driessen, Leeuwarden, Friesland
6 dagen geleden
Heb jij een warm hart voor statushouders die voor hun inburgering lessen Nederlands NT2 volgen? Als docent van de Inburgeringtrajecten laat je de cursisten groeien in hun taalvaardigheid én als mens. Wij zoeken met ingang van 9 oktober, in verband met ziektevervanging, een docent die bij Firda te Leeuwarden lessen Nederlands NT2 kan verzorgenWat ga je doen?Je gaat bij het...
Driessen

Klantadviseur FBTO parttime

Unique, Leeuwarden, Friesland
1 week geleden
Over de functieAls klantadviseur zorg ben jij het eerste aanspreekpunt, die de verzekerde helpt met vragen als: "Ik heb rugklachten. Krijg ik fysiotherapie vergoed? “ Je bent verantwoordelijk bij FBTO voor het helpen van de verzekerden met al hun vragen over hun zorgverzekering. Dit kan variëren van algemene vragen tot aan het helpen van de klant bij het vinden van...
Unique

Coördinator kwaliteitscontrole

Manpower, Leeuwarden, Friesland
€ 17 - € 21 per uur
2 weken geleden
Dit ga je doenStel je eens voor: een wereld waar elk hapje een moment van puur genot is, waar kwaliteit tot in de kleinste details wordt gewaarborgd. Nu kun jij de regisseur van deze smaakvolle reis zijn! Als coördinator kwaliteitscontrole leid je met passie het werk achter de schermen, waarbij elk product de belofte van perfectie draagt. En het wordt...
Manpower