Medewerker goederen / Bulkware

Olympia


Datum: 3 weken geleden
Stad: Emmen, Drenthe
Salaris: € 3.027 per jaar
Contract type: Aannemer
Olympia
Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een wereldwijd bedrijf in de gezondheidszorg die gespecialiseerd is in levensreddende geneesmiddelen en technologieën voor infusies, transfusies en klinische voeding. De producten en diensten worden gebruikt bij de verzorging van ernstig en chronisch zieke patiënten. Bij dit bedrijf zien ze de medewerkers als pijlers onder hun succes en is hun personeelsbeleid altijd toekomstgericht. Met opleidingen en trainingen ondersteunen ze je in je nieuwe werkomgeving.

We nodigen onder andere kandidaten uit de omgeving van Emmen, Klazienaveen, Stadskanaal, Ter Apel en Nieuw - Amsterdam van harte uit om te reageren.

Functieomschrijving

Als Medewerker goederen help je bij het produceren van poeders. Hierbij moet aan de kwaliteit en kwantiteit worden voldaan.


Op de afdeling komen de grondstoffen binnen in poedervorm. Je bekijkt het recept en verzamelt de grondstoffen en je weegt deze af in de gevraagde volumes. Dit alles is gekoppeld aan SAP. Bij het afwegen van de grondstoffen dien je de te gebruiken grondstoffen te scannen. Naast deze werkzaamheden werk je ook met specifieke weegcabines, voor de grotere hoeveelheden, en met de mixing tanks. Daarnaast is het heel erg belangrijk dat je je afdeling goed schoon houdt, hygiëne is hier heel erg belangrijk, en je zorgt ervoor dat alles op de juiste plek staat. Dus ben jij een echte aanpakker, lees dan gauw onderstaande eisen en het aanbod.

Functie-eisen

Wat breng je mee?
Je hebt kennis van mixing- en weegsystemen, Windows programma's en procesbesturingssoftware. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan hieronder de overige voorwaarden:

  • Een afgeronde MBO 2 opleiding richting levensmiddelenspecialist, zuivelspecialist, chemisch of farmaceutisch technicus
  • Minimaal 1 tot 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Kennis hebben van levensmiddelen hygiëne, GMP, halal, allergenen en de levensmiddelenwetgeving is een pré.
  • Bereidheid om zowel in de dagdienst als in de ploegen te werken.
  • Heftruck en reachtruck rijbewijs is een pré.
  • Flexibel inzetbaar tussen 07:00-18:00 uur.


Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
- Een salaris tussen de €2626,- en €3027,- bruto per maand. Precieze inschaling is afhankelijk van kennis, kunde en ervaring.
- Een uitdagende Fulltime functie voor in de dagdienst. Er is een kans dat dit op termijn verschoven dagdiensten gaan worden.
- Reiskostenvergoeding
- Veel ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. trainingen
- Een Tijdelijk Contract via Olympia, bij goed functioneren kans op een baan voor langere tijd

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Beleidsadviseur Jeugd

Matchpartner, Emmen, Drenthe
2 dagen geleden
Functie omschrijvingWat ga je doen?Je ontwikkelt en geeft invulling aan het jeugdbeleid, specifiek op het gebied van de Jeugdwet;Je houdt je bezig met vraagstukken rondom complexe scheidingen en preventie kinderbescherming;Je houdt je bezig met vraagstukken in de jeugd beschermingsketen en rondom de situatie van gecertificeerde instellingen in Friesland;Je vertaalt het beleid naar concrete acties en projecten en draagt zorg voor...
Matchpartner

Elektromonteur

Pro Industry, Emmen, Drenthe
€ 3.200 - € 3.400 per maand
1 week geleden
Wil je een bruto maandsalaris van maximaal € 3.400,- per maand verdienen als Elektromonteur in 2/ 3-ploegendiensten? Er is momenteel een boeiende vacature beschikbaar bij een oer-Hollandse organisatie die gespecialiseerd is in het vervaardigen van gesmolten gietijzer tot nieuwe producten. Hun producten kom je dagelijks tegen in het leven, en dat is iets om trots op te zijn. Met een...
Pro Industry

Productiemedewerker

Pro Industry, Emmen, Drenthe
€ 2.400 - € 2.900 per maand
2 weken geleden
De procesindustrie daagt je uit. Wil jij samen met je team elke dag opnieuw de beste kwaliteit compounds produceren? De compounds die jij gaat produceren vormen één van de grootste basiskunststoffen ter wereld., met zeer uiteenlopende toepassingen. Het ontwikkelen en produceren van de PVC-compounds gebeurt door aardolie, zout en chloor te blenden met eventuele andere additieven. Ambieer jij een uitdagende...
Pro Industry