Productiemedewerker Transportbanden

Olympia


Datum: 2 weken geleden
Stad: Emmen, Drenthe
Salaris: € 1.733 per jaar
Contract type: Aannemer
Olympia
Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag bij een bedrijf uit de omgeving van Emmen. Hier worden transportbanden in verschillende soorten en maten, voor verschillende eindproducten. Je komt te werken in een gemoedelijk bedrijf waar ruimte is om van elkaar te leren. Er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën.

Wij nodigen onder andere kandidaten uit de omgeving van Emmen, Coevorden, Klazienaveen en Ter Apel uit om te reageren!

Functieomschrijving

Jij komt het beste tot jouw recht wanneer je flink aan mag pakken. Daarnaast beschik je over een flinke dosis technisch inzicht. Dit maakt jou die Medewerker Productie waar wij naar op zoek zijn!
Samen met jouw collega’s wordt jij verantwoordelijk voor het op juiste wijze maken en afwerken van op maat gemaakte rubberen transportbanden. Eén van jouw collega’s stelt de machine in. Vervolgens moet deze afgesteld worden tot de juiste maat. Het is aan jou om de machine te controleren en deze indien nodig bij te stellen. Ook zorg je ervoor dat alle producten netjes worden afgewerkt. Hoge ribbels, diagonale ribbels, alles komt voorbij. Jij zorgt ervoor dat de rubberen lappen op de juiste plek gelijmd worden en je werkt oneffenheden weg.
Ook kan het voorkomen dat jij op de kunststofafdeling ingezet wordt. Hier voer je nagenoeg dezelfde werkzaamheden uit als hier boven beschreven.
Indien je een heftruckcertificaat hebt, kan het daarnaast voorkomen dat je ook werkzaamheden op de heftruck uit gaat voeren.

Aan het einde van de dag heb jij een belangrijke bijdrage geleverd aan het productieproces. Alle producten zijn op juiste en nette wijze afgewerkt en jij verlaat met opgeheven hoofd de werkvloer.

Ben jij die ene Productiemedewerker die wij zoeken? Bekijk dan ook de eisen en het aanbod!

Functie-eisen

De productiemedewerker die wij zoeken beschikt over:

- Aantoonbare affiniteit met de werkzaamheden

-Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Je kunt met verschillende handgereedschappen werken
- Technische (basis) kennis
- Een nauwkeurige houding
- Een geldig heftruckcertificaat is mooi meegenomen

Ook beschik jij over een Vca-certificaat of ben je bereid deze binnen 3 maanden te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

- Bij aanvang een salaris van €11,47 per uur
- Een uitdagende functie in de dagdienst of in 2-ploegen (13% ploegentoeslag)
- Een Fulltime baan
- Eerst een tijdelijk contract via Olympia. Bij wederzijdse tevredenheid kans op een baan voor langere tijd en/of overname door de klant

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Assemblage medewerker

Pro Industry, Emmen, Drenthe
€ 2.800 - € 3.200 per maand
1 week geleden
Wil jij tot wel €3.200,- verdienen in de metaalindustrie, als assemblage medewerker eindmontage in de 2-ploegendienst. Als assemblagemedewerker krijg jij de kans om je te ontwikkelen door middel van het leren "on the job". Middels technische tekeningen weet jij diverse componenten in elkaar te zetten tot een compleet werkende cilinder. Je krijgt de kans om hier aan de slag te...
Pro Industry

Magazijn medewerker

Olympia, Emmen, Drenthe
€ 3.027 per jaar
1 week geleden
BedrijfsomschrijvingJe komt te werken bij een wereldwijd bedrijf in de gezondheidszorg die gespecialiseerd is in levensreddende geneesmiddelen en technologieën voor infusies, transfusies en klinische voeding. De producten en diensten worden gebruikt bij de verzorging van ernstig en chronisch zieke patiënten. Bij dit bedrijf zien ze de medewerkers als pijlers onder hun succes en is hun personeelsbeleid altijd toekomstgericht. Met opleidingen...
Olympia

Teammanager Financiën

BMC, Emmen, Drenthe
4 weken geleden
BedrijfsomschrijvingWerk je bij de gemeente Emmen, dan werk je in een organisatie waar de dienstverlening aan onze inwoners en bedrijven voorop staat. We zijn de grootste gemeente in Drenthe en één van de 40 grote gemeenten in Nederland. Met ruim 1000 collega’s werken we voor en met ruim 100.000 inwoners. Dit doen we samen met collega’s uit verschillende teams binnen...
BMC