Medewerker onkruidbestrijder

Olympia


Datum: 3 weken geleden
Stad: Sittard, Limburg
Salaris: € 2.600 per maand
Contract type: Aannemer
Olympia
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een reinigings- en afvalinzamelingsbedrijf in Sittard. Dagelijks houden ze zich bezig met het reinigen van de woonwijken van het mooie Sittard en omstreken. Ze zijn sterk aan het groeien, en mogen volgend jaar het gebied Echt-Susteren verwelkomen in hun portfolio. Als maatschappelijk werkgever hebben ze het beste voor met de regio en hun werknemers, en ze investeren in de constante ontwikkeling van het team. Daarnaast hebben ze de verantwoordelijkheid over verschillende milieu straten in deze regio, en dragen zij zorg dat de inwoners op een goede manier hun afval kunnen lossen.

Het bedrijf is goed te bereiken vanaf Maastricht, Sittard-Geleen, Heerlen, Kerkrade en Landgraaf.

Functieomschrijving

Op zoek naar een tijdelijke baan in de buitenlucht in Sittard? Ga jij fulltime de openbare ruimte schoonhouden in Sittard en werk je graag op verschillende plekken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als medewerker onkruidbestrijder zorg je er samen met je collega’s voor dat al het onkruid op de openbare plekken van Sittard wordt bestreden met onkruidbranders. Het is een afwisselende functie waar je op veel plekken aan de slag gaat. Je komt hier middels een quad dus moet wel in het bezit zijn van een rijbewijs B.

Bij aanvang van de werkzaamheden ontvang je een duidelijke uitleg over het werk en je vervoer waarmee je op pad gaat. Hierna krijg je een plattegrond van het gebied waar de bestrijding plaats vindt. Je gaat dit systematisch af en zorgt dat alles conform richtlijnen en instructies afgehandeld is. Je begint ’s ochtends om 07:00 en eindigt rond 15:30 zodat je de avonden en weekenden vrij houdt voor hobby’s, familie en vrienden.

Functie-eisen

Naast dat je graag buiten werkt en in het bezit bent van een rijbewijs B herken je jezelf in het volgende:

  • Je wilt werken in dagdienst van maandag t/m vrijdag;
  • Je kunt zelfstandig werken en werkt graag met machines;
  • Je hebt geen bezwaar met heel af en toe op de zaterdag te werken;
  • Je bent verantwoordelijk en houd je aan de regels en richtlijnen rondom veilig onkruidbestrijding.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een tijdelijk dienstverband via Olympia tot 1 november;
  • Salaris tussen de €13,73 en €15,58 bruto per uur afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Voltijd functie van 40 uur;
  • Je werktijden zijn van 07.00 tot 15.30 uur, iedere avond dus lekker vrij!
  • 8% vakantiegeld en natuurlijk opbouw van je vakantie uren;
  • Een dynamische baan met fijne collega’s en een informele werksfeer waar in je geïnvesteerd wordt door middel van instructies en bijscholing.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Technicus Beveiligingsinstallaties

Aditech B.V., Sittard, Limburg
€ 3.900 per maand
1 week geleden
BedrijfsomschrijvingDe beste werkplek regelen voor vakmensen binnen de beveiligingstechniek, zoals Technici Beveiligingsinstallaties (TBV), dat is wat we bij Aditech al bijna 30 jaar in heel Nederland doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst. We werken met veel bedrijven samen, van lokale ondernemers tot landelijke spelers.Goed geplaatst. Dat zeggen we bij...
Aditech B.V.

Chauffeur Tijdgebonden Netwerk in SITTARD (6136 GM)

PostNL, Sittard, Limburg
1 week geleden
Zorgen dat post en pakketten op precies het juiste moment worden bezorgd en opgehaald: dat vraagt om zelfstandigheid, klantgerichtheid en veel gevoel voor verantwoordelijkheid.Wat ga je doen?Het PostNL Tijdgebonden Netwerk (TGN) is het dichtste vervoersnetwerk van Nederland en gebruikt slimme planning om post en pakketten op te halen en weg te brengen. Dit gebeurt binnen vooraf afgesproken en soms zeer...
PostNL

Vestigingsmanager

Toolstation, Sittard, Limburg
€ 2.734,81 per maand
3 weken geleden
VestigingsmanagerLocatie: SittardSalaris: vanaf €2734,81 bruto per maandHaal jij energie uit het coachen en begeleiden van een kleinschalig team? Kan jij het verschil maken in de performance van de shop? Dan is de functie van Bedrijfsleider bij Toolstation wellicht iets voor jou! In deze rol geef je leiding aan een team van 4 à 5 enthousiaste collega's en draag je verantwoordelijkheid...
Toolstation