Junior belastingadviseur

Randstad Nederland


Datum: 2 weken geleden
Stad: Assen, Drenthe
Salaris: € 17,3 per uur
Contract type: Voltijd
Randstad Nederland

Ben je (bijna) afgestudeerd als fiscaal jurist of fiscaal econoom? Zoek je een leuke baan om het vak verder eigen te maken? Lees dan snel deze vacature als junior belastingadviseur! Je komt direct op contract bij de opdrachtgever in Assen.

wat bieden wij jou
  • Salaris op basis van leeftijd en ervaring
  • Ter uitbreiding van het huidige team
  • Direct dienstverband bij de opdrachtgever
  • Assen
  • Veel leermogelijkheden
  • Voorkeur voor 40 uur, 32 uur is bespreekbaar
wie ben jij

Als junior belastingadviseur maak je deel uit van een fiscaal adviesteam. Je bent net afgestudeerd of je zit aan het einde van je studie richting fiscaal jurist of fiscaal econoom. Je hebt passie voor het dynamische fiscale vak. Ook ben je bereid om jezelf verder te ontwikkelen en de beroepsopleiding van NOB te volgen.

  • Je bent afgestudeerd (of bijna afgerond) Fiscaal Recht aan de Universiteit.
wat ga je doen

Je gaat aan de slag in een team van vier collega's. Als junior belastingadviseur werk je direct met de fiscale adviespartners. Je adviseert ondernemers in uiteenlopende fiscale aangelegenheden. Hierbij kan je denken aan advisering inzake bedrijfsoverdracht, de aan- en verkoop van vastgoed, eigen woning, pensioen, verliesverrekening en estateplanning. Verder stel je overeenkomsten en bezwaar- en beroepsschriften op.

waar ga je werken

Dit bedrijf richt zich op ondernemers, instellingen en particulieren in de eigen regio. Op 1 juli van dit jaar bestonden ze 15 jaar als zelfstandig NOB-kantoor. Hoogwaardig werk is belangrijk en er heerst geen bureaucratie. In totaal werken er ongeveer 50 mensen in verschillende teams. Langdurige relaties, zowel met betrekking tot de klanten als het personeel wordt veel waarde aan gehecht.

sollicitatie

Herken jij jezelf in deze vacature tot junior belastingadviseur? Reageer nu op deze vacature via de button "Solliciteren". Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande gegevens.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Bestuurssecretaresse

Randstad Nederland, Assen, Drenthe
€ 3.678 per maand
23 uur geleden
Vind jij het leuk om in een dynamische omgeving te werken waarbij je een grote variëteit aan werkzaamheden hebt? En word jij er blij van om zaken te regelen? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op bijgaande vacature!wat bieden wij joucao MBO schaal 8, 13e maand, budget voor scholingAssen/Groningen, reiskosten á € 0,19 cent/kmfullltime dienstverband (0,8...
Randstad Nederland

Fietsenmaker gemeente Assen

Driessen, Assen, Drenthe
5 dagen geleden
Voor de gemeente Assen zijn wij op zoek naar een fietsenmaker voor de opvanglocatie van Oekrainse vluchtelingen in Assen. Je uren zijn flexibel waarbij je uit kan gaan van maximaal 24 uur per week.Interesse? Reageer dan snel en eenvoudig via de groene button!Wat ga je doen?Op de opvanglocatie ben je voor 20 tot 24 uur per week verantwoordelijk voor de...
Driessen

Adviseur industriële automatisering

Rijkswaterstaat, Assen, Drenthe
1 week geleden
OmschrijvingWij zoeken een adviseur industriële automatisering die samen met onze collega's de infrastructuur in de omgeving Noord- Nederland bereikbaar houdt. Iemand die in samenwerking met het team er voor zorgt dat onze (vaar)wegen in beweging blijven. Rijkswaterstaat streeft naar bereikbare en veilige assets. Onze adviseur vindt een goede balans tussen prestaties, risico's en kosten van onze bruggen en sluizen. Draag...
Rijkswaterstaat