Administratief medewerker wagenpark

Tempo-Team


Datum: 3 weken geleden
Stad: Sittard, Limburg
Salaris: € 3.150 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team

Per direct beginnen als administratief medewerker op de afdeling wagenpark bij Boels in Sittard? Dat kan!

Je hebt al administratieve ervaring, pakt dingen snel op en kan goed zelfstandig te werk gaan! In eerste instantie gaat het om een tijdelijke functie voor 4 maanden. Er is een mogelijkheid om deze periode te verlengen.

Wat bieden wij jou
  • Salaris tussen de € 2200 en € 3150 bruto per maand
  • Tijdelijke baan maar kans op langer!
  • Veel gratis cursussen en trainingen via Boels
  • Direct aan de slag!
  • Hoofdkantoor in Sittard
  • 32 tot 40 uur per week!
Wie ben jij

Als administratief medewerker heb je al ervaring in een administratieve functie. Hierdoor pak je nieuwe zaken snel op en leer je de systemen snel eigen te maken. Verder is het fijn als:

  • Je per direct beschikbaar bent voor minimaal 4 maanden;
  • Je eigen vervoer hebt om naar het hoofdkantoor in Sittard te komen;
  • Je leergierig bent en graag zelfstandig werkt;
  • Je communicatief sterk bent.
Wat ga je doen

Jij gaat administratieve handelingen uitvoeren voor het wagenpark van Boels voor heel Nederland. Hierdoor heb je contact met collega's door heel het land. Erg leuk omdat je zo iedere dag wel weer een nieuwe collega spreekt of mailt!

De administratieve handelingen waar jij je mee bezighoudt bestaan uit het regelen van apk's, kentekenregistraties en schadebehandelingen. Je werkt met verschillende systemen. Zo werk je dagelijks in Topdesk (meldingensysteem), Fleetwave (wagenparkbeheersysteem) en SAP. In deze systemen verwerk je facturen en aanvragen voor onderhoud en reparatie.

Heb je dat eenmaal onder de knie? Dan wordt jouw takenpakket al snel uitgebreid met meer en complexere taken.

Waar ga je werken

Die bouwkeet om de hoek? Die ene hoogwerker, hogedrukspuit of dixi op een evenement?
Is het oranje? Dan is het van Boels! Boels is een wereldwijd merk, maar voelt aan als een familiebedrijf. Ze zijn actief in de bouw, events en machineverhuur. Dus of je nu een graafmachine nodig hebt of een ladder; Boels heeft voor iedere klus het juiste materiaal.

Sollicitatie

Ben jij de administratief medewerker wagenpark die wij zoeken? Tijdelijk maar uitzicht op langer!? Solliciteer! Nadat je gesolliciteerd hebt bellen we je op om de functie nog beter te bespreken. Spreken we je snel?

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator / productiemedewerker

Pro Industry, Sittard, Limburg
€ 2.400 - € 3.000 per maand
10 uur geleden
Ben jij op zoek naar een veelzijdige operator/ productiemedewerker functie binnen de meststoffen industrie waar jij zal gaan werken in de 3-ploegendienst? In deze uitdagende functie kun jij een startsalaris verdienen tot wel € 3.000,- bruto inclusief ploegentoeslag. Het bedrijf waar jij zal gaan werken is actief op het gebied van meststoffen die ingezet worden voor de open teelt en...
Pro Industry

Chauffeur Tijdgebonden Netwerk in SITTARD (6136 GM)

PostNL, Sittard, Limburg
1 week geleden
Zorgen dat post en pakketten op precies het juiste moment worden bezorgd en opgehaald: dat vraagt om zelfstandigheid, klantgerichtheid en veel gevoel voor verantwoordelijkheid.Wat ga je doen?Het PostNL Tijdgebonden Netwerk (TGN) is het dichtste vervoersnetwerk van Nederland en gebruikt slimme planning om post en pakketten op te halen en weg te brengen. Dit gebeurt binnen vooraf afgesproken en soms zeer...
PostNL

Calculator / Werkvoorbereider WTB

Aditech B.V., Sittard, Limburg
€ 3.600 per maand
4 weken geleden
BedrijfsomschrijvingDe beste banen regelen voor echte vakmensen binnen de techniek, zoals calculator werkvoorbereider WTB, dat is bij Aditech al bijna 30 jaar ons specialisme. Aditech collega’s houden door het hele land nauw contact met de installatiebranche, vakmensen, installateurs en hebben een groot netwerk aan techniek bedrijven. Zo kunnen wij vakmensen en werkgevers in de techniek aan elkaar koppelen. En daar...
Aditech B.V.