Assistent Accountant

Olympia


Datum: 3 weken geleden
Stad: Assen, Drenthe
Salaris: € 4.500 per jaar
Contract type: Voltijd
Olympia
Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een administratie- en adviesbureau in Assen voor de agrarische sector, het MKB en de particulier. Je komt te werken in een team van ongeveer 15 collega's, waar een informele en gastvrije werksfeer hangt en klanten die langskomen worden gelijk te woord worden gestaan door de aanwezige medewerkers. Het bedrijf kenmerkt zich door de klant een realistisch en persoonlijk advies te geven, met als doel de klant prettig te laten ondernemen.

Wij nodigen onder meer sollicitanten die woonachtig zijn in de omgeving van Assen, Groningen, Hoogezand, Veendam en Haren van harte uit om te reageren.

Functieomschrijving

Neem jij verantwoordelijkheid, kan je goed samenwerken en heb jij een administratieve opleiding gevolgd? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen, vennootschapsbelasting en erfbelasting. Dit kunnen soms meerdere zijn per dag. Daarnaast ga je in samenwerking met de klant en adviseur proberen het fiscale plaatje van het bedrijf te optimaliseren. Je gaat dus analyseren waar de sterke en minder sterke punten liggen van het bedrijf. Verder verzorg jij de aangiften omzetbelasting en begeleid je cliënten in Snelstart of in Mifas.

Functie-eisen

Je bent iemand die verantwoordelijkheid neemt, afspraken nakomt en goed kan samenwerken,
Verder beschik jij over:

  • Administratieve opleiding op MBO/HBO niveau
  • Bij voorkeur werkervaring in de agrarische sector
  • Rijbewijs B
  • Ervaring met Mifas en/of Snelstart is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift

Arbeidsvoorwaarden

Bij aanvang een salaris tussen de € 2500 en 4500 euro bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband. Precieze salaris is afhankelijk van kennis en kunde én zal in overleg tot stand komen.

  • Een uitdagende baan die je vanaf 24 uur t/m 40 uur in de week kan uitvoeren. Afhankelijk van je eigen beschikbaarheid of wensen.
  • Reiskostenvergoeding
  • Eigen pensioensregeling
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Direct op contract bij de opdrachtgever

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Junior belastingadviseur

Randstad Nederland, Assen, Drenthe
€ 17,3 per uur
3 weken geleden
Ben je (bijna) afgestudeerd als fiscaal jurist of fiscaal econoom? Zoek je een leuke baan om het vak verder eigen te maken? Lees dan snel deze vacature als junior belastingadviseur! Je komt direct op contract bij de opdrachtgever in Assen.wat bieden wij jouSalaris op basis van leeftijd en ervaringTer uitbreiding van het huidige teamDirect dienstverband bij de opdrachtgeverAssenVeel leermogelijkhedenVoorkeur voor...
Randstad Nederland

Traineeship Overheidsjurist

DPA Professionals, Assen, Drenthe
4 weken geleden
Wat je gaat doen: Als professional doe jij bij DPA veel ervaring op bij toonaangevende organisaties binnen de Rijksoverheid en verschillende decentrale overheden. Dus waar ben jij graag mee bezig als Junior Jurist Bestuursrecht? Het zorgvuldig afhandelen van bezwaar- en beroepschriften bij de Belastingdienst, het beoordelen van subsidieaanvragen bij de RVO óf het adviseren van burgers binnen een gemeente? Je...
DPA Professionals

Administratief Medewerker

Olympia, Assen, Drenthe
€ 3.000 per jaar
4 weken geleden
BedrijfsomschrijvingJe komt te werken bij een administratie- en adviesbureau in Assen voor de agrarische sector, het MKB en de particulier. Er hangt een informele werksfeer en je komt te werken in een team van ongeveer 15 collega's. Het bedrijf kenmerkt zich door de klant een realistisch en persoonlijk advies te geven, met als doel de klant prettig te laten ondernemen. ...
Olympia