Tekenaar

Voort


Datum: 3 weken geleden
Stad: Assen, Drenthe
Salaris: € 2.900 per maand
Contract type: Voltijd
Voort

Wat jij doet

Voor onze opdrachtgever in Assen zoeken wij een gedreven Tekenaar Kabels en Leidingen die een cruciale rol zal vervullen binnen onze organisatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor projecten op het gebied van gas, water en elektra en speel je een actieve rol gedurende het gehele project. Als Tekenaar zorg je zelfstandig voor gedegen technische ontwerpen in AutoCAD, wat een solide basis legt voor het succes van het project. Je bedenkt en creëert conceptontwerpen, detailtekeningen en constructietekeningen. Dit doe je in nauwe samenwerking met projectleiders, engineers, landmeters en andere betrokkenen, waarmee je regelmatig contact hebt om technische details in kaart te brengen. Je stelt integrale tekeningen op waarin verschillende disciplines van ondergrondse infrastructuur samenkomen. Daarnaast ben je bezig met het opstellen van hoeveelhedenlijsten op basis van de ontwerptekeningen en werk je proefsleufgegevens uit in AutoCAD.

Ben jij het?

Wij vragen het volgende van jou:

 • Een afgeronde technische opleiding op minimaal MBO niveau 3 of niveau 4, met een sterke affiniteit voor technisch tekenen.
 • Bij voorkeur enige relevante werkervaring, maar als je net klaar bent met je opleiding, nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.
 • Ervaring met AutoCAD, bijvoorbeeld opgedaan tijdens je opleiding.
 • Een kritisch oog voor slimme oplossingen binnen AutoCAD en infracad.
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands.
 • Een nauwkeurige werkhouding en de capaciteit om gestructureerd te werken.

Wat wij bieden

Een baan hebben waar je blij van wordt en die écht bij je past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. Daar helpen wij je graag bij. Wanneer je via Voort in dienst komt, heb je niet alleen een leuke baan en goede begeleiding: ook heb je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Op persoonlijk of technisch vlak met onze Voort Academy of via één van onze talentprogramma’s. Samen groeien we verder!

Je krijgt van ons:

 • Een mooie baan bij onze opdrachtgever;
 • Een salaris dat aansluit bij je werkervaring en de branche;
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken;
 • De mogelijkheid tot deelname aan één van onze talentprogramma’s;
 • Een opleidingsbudget van €1500,- per jaar zodat je blijft groeien;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever).

Waar jij werkt

Onze opdrachtgever is een ervaren speler in ondergrondse infrastructuur voor elektriciteit, water, gas en warmtenetten. Met hun oplossingen dragen ze bij aan een betere, snellere, duurzamere en veiligere water- en energievoorziening. Het werk omvat het ontwerp, de engineering, aanleg en het onderhoud van deze infrastructuur.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Assemblagemonteur

Randstad Nederland, Assen, Drenthe
€ 3.300 per maand
4 uur geleden
Wil jij deel uitmaken van één van de meest technisch vooruitstrevende bedrijven op het gebied van waterstof tankstations? Wil jij bijdragen aan een schonere en duurzamere wereld? Dan is dit je kans! Wij zijn namelijk voor Resato op zoek naar een assemblagemonteurs en systeembouwer.wat bieden wij jouGoed salaris conform de CAO-MetalektroEen collegiaal en energiek team27 vakantiedagen en 13 Atv-dagenRuimte om...
Randstad Nederland

Magazijnmedewerker

Randstad Nederland, Assen, Drenthe
€ 11,75 per uur
1 week geleden
Heb je affiniteit met techniek? En ben je op zoek naar een afwisselende functie? In Assen zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker voor een bedrijf in de banden en wielen branche. Het gaat om een fulltime functie voor de langere termijn.wat bieden wij jouMin € 11,75 bruto per uur afhankelijk van ervaringReiskostenvergoeding € 0,1938-urige werkweekWerken in een klein en...
Randstad Nederland

Traineeship Finance Rabobank

DPA Professionals, Assen, Drenthe
2 weken geleden
Wat je gaat doen: Wij bieden jou een uniek traineeprogramma van één jaar. Je start samen met een groep andere talenten op diverse bancaire opdrachten bij Rabobank en volgt, naast je werk, een uitgebreid ontwikkelprogramma om je op te leiden tot een volwaardig Financieel Adviseur in het zakelijke of particuliere segment van de bank. Hierbij krijg je begeleiding van een...
DPA Professionals