Servicemonteur Warmtepompen

Aditech B.V.


Datum: 3 weken geleden
Stad: Sittard, Limburg
Salaris: € 3.300 per maand
Contract type: Aannemer
Aditech B.V.
Bedrijfsomschrijving

De beste werkplek voor goede vakmensen binnen de techniek regelen, dat is wat we bij Aditech al bijna 30 jaar doen. Mouwen opstropen en plezier maken. Niet voor niets werken honderden monteurs bij ons in vaste dienst.

We werken met veel installatie- en klimaattechniek bedrijven samen, van lokale ondernemer tot landelijke spelers. Maak van deze vacature jouw nieuwe baan. Reageer direct.

Functieomschrijving

Met 1,3 miljoen warmtepompen in Nederland en elk jaar 100.000 warmtepompen erbij is er steeds meer service nodig. Vandaar deze vacature als servicemonteur warmtepompen voor diverse warmtepompen installaties in de woningbouw, retail en kantoren. Je gaat werken bij een erkend installatiebedrijf.

Als servicemonteur warmtepompen verzorg je zowel periodiek controle onderhoud als het oplossen van storingen. Je bent in staat om met verschillende systemen te werken; van hybride warmtepompen, gekoppelde warmwater-units, boilers, lucht-warmtepompen en meer. Je kunt zelfstandig storingen zoals lekkages, drukproblemen en afstelling opsporen.

Jij weet wat de mogelijke oplossingen zijn en met reparatie heb je ervaring. Verder ben je in staat om verantwoord met koudemiddelen te werken als het nodig is. Kortom, een echt stuk vakmanschap is gevraagd voor de functie van servicemonteur warmtepompen.

Wil jij een volgende stap maken binnen de klimaattechniek en op het gebied van warmtepompen? Dan is dit een mooie kans.

Functie-eisen

 • MBO niveau 3 opleiding richting installatietechniek
 • Kennis van warmtepompen
 • F-gassen certificaat (Cat 2)
 • VCA-certificaat
 • Rijbewijs B(E)

Arbeidsvoorwaarden

 • Baan als servicemonteur warmtepompen
 • Uitzicht op een vaste aanstelling
 • Werken bij een erkende installateur
 • Goed salaris, tot €3.300,- bruto per maand
 • 25 vrije dagen
 • Uitgebreide aanvullende voorwaarden
 • Aditech regelt alles voor je

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator / productiemedewerker

Pro Industry, Sittard, Limburg
€ 2.400 - € 3.000 per maand
11 uur geleden
Ben jij op zoek naar een veelzijdige operator/ productiemedewerker functie binnen de meststoffen industrie waar jij zal gaan werken in de 3-ploegendienst? In deze uitdagende functie kun jij een startsalaris verdienen tot wel € 3.000,- bruto inclusief ploegentoeslag. Het bedrijf waar jij zal gaan werken is actief op het gebied van meststoffen die ingezet worden voor de open teelt en...
Pro Industry

Calculator Elektrotechniek

Aditech B.V., Sittard, Limburg
€ 3.700 per maand
4 dagen geleden
BedrijfsomschrijvingDe beste banen regelen voor echte vakmensen binnen de techniek, zoals calculator werkvoorbereider elektrotechniek, dat is bij Aditech al bijna 30 jaar ons specialisme. Aditech collega’s houden door het hele land nauw contact met de installatiebranche, vakmensen, installateurs en hebben een groot netwerk aan techniek bedrijven. Zo kunnen wij vakmensen en werkgevers in de techniek aan elkaar koppelen. En daar...
Aditech B.V.

Verkoopmedewerker Kiosk Sittard

NS, Sittard, Limburg
4 weken geleden
Jouw beschikbaarheidJij bent voor 10 uur inzetbaar op in ieder geval de zaterdag, daarnaast is het fijn als je ook de woensdag, vrijdag en zondag kunt werken voor een ochtend/middag of middag/avonddienst. Op deze locatie zul je zelfstandig aan het werk zijn.Als senior verkoopmedewerker open of sluit je zelfstandig de winkel. Kiosk Weert is maandag t/m vrijdag geopend vanaf 05:30...
NS