Administratief Medewerker

Olympia


Datum: 3 weken geleden
Stad: Assen, Drenthe
Salaris: € 3.000 per jaar
Contract type: Voltijd
Olympia
Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een administratie- en adviesbureau in Assen voor de agrarische sector, het MKB en de particulier. Er hangt een informele werksfeer en je komt te werken in een team van ongeveer 15 collega's. Het bedrijf kenmerkt zich door de klant een realistisch en persoonlijk advies te geven, met als doel de klant prettig te laten ondernemen.

Wij nodigen onder meer sollicitanten die woonachtig zijn in de omgeving van Assen, Groningen, Hoogezand, Veendam en Haren van harte uit om te reageren.

Functieomschrijving

Werk jij betrouwbaar, gestructureerd en heb je affiniteit met administratieve werkzaamheden? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Binnen deze functie houd jij je bezig met het assisteren van klanten per mail en telefonisch. Daarnaast boek je de administraties voor de cliënten in verschillende systemen zoals Mifas of Snelstart. Je biedt uitgebreide administratieve ondersteuning aan klanten in verschillende sectoren, met de nadruk op de agrarische sector. Dit omvat het verzamelen, verwerken en organiseren van financiële gegevens. Ook verzorg je de facturen, betalingen en aangiften omzetbelasting.

Ben jij de Administratief Medewerker die wij zoeken? Bekijk dan snel de onderstaande eisen en het aanbod!

Functie-eisen

Je bent iemand die betrouwbaar is, goed kan samenwerken en nauwkeurig werkt.
Verder beschik jij over:

  • Ervaring met administratieve verwerkingen
  • Rijbewijs B
  • Flexibel ingesteld
  • Snel kunnen schakelen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift

Arbeidsvoorwaarden

Bij aanvang een salaris tussen de € 2000-€ 3000 euro bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband. Precieze salaris is afhankelijk van kennis en kunde én zal in overleg tot stand komen.

  • Een uitdagende baan die je vanaf 24 uur t/m 40 uur in de week kan uitvoeren. Afhankelijk van je eigen beschikbaarheid of wensen.
  • Reiskostenvergoeding
  • Eigen pensioensregeling
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Bij deze baan kom je direct op contract bij de opdrachtgever


Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Telefonisch Medewerker

Olympia, Assen, Drenthe
3 uur geleden
BedrijfsomschrijvingJe komt te werken bij contactcenter in hartje Assen. Er heerst een gezellige en informele werksfeer met enthousiaste collega's. Je komt terecht in een team, waar de teamleider je direct leidinggevende zal zijn.FunctieomschrijvingHeb jij een vlotte babbel en vind je het leuk om telefonische werkzaamheden te verrichten? Dan is dit wellicht een leuke flexibele functie voor jou!Als telefonisch medewerker ga...
Olympia

Logistiek medewerker

DPD, Assen, Drenthe
€ 12,22 per jaar
2 weken geleden
Deze vacature wordt vervuld in samenwerking met Tempo Team. Ben jij geïnteresseerd en wil je solliciteren? Klik dan op 'solliciteren op werkgever site'. Je wordt dan direct doorgestuurd naar Tempoteam.nl.FunctieomschrijvingSpierballen! Die ga jij kweken als pakketsorteerder bij DPD in Tynaarlo. En dat ook nog eens voor een salaris tussen de € 11,86 en € 17,20 per uur. Klinkt top toch?Wat...
DPD

Meewerkend Voorman

Tempo-Team, Assen, Drenthe
€ 19,35 per uur
3 weken geleden
Bij Werkplein Drentsche Aa is er per direct een tijdelijke vacature voor een Meewerkend Voorman (m/v). Je hebt te maken met veel verschillende mensen. Het is jouw taak om deze medewerkers op een heldere wijze te instrueren en te begeleiden. Daarnaast is een goede en tijdige uitvoering van de productie ook van belang. Een goede verdeling van je werkzaamheden is...
Tempo-Team