Corporate Recruiter

Prodeba


Datum: 3 weken geleden
Stad: Leiden, Zuid-Holland
Salaris: € 2.843 - € 3.979 per maand
Contract type: Voltijd
Prodeba

Past maatschappelijk ondernemen bij jou en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Kom dan ons jonge en gedreven HR team versterken als Corporate Recruiter.

Wat ga je doen?

Als Corporate Recruiter ben je in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor het gehele werving- en selectieproces bij Prodeba. Denk hierbij aan het opstellen van de vacatureteksten, adviseren van het management, inzetten van verschillende wervingskanalen, het houden van eerste screenings en het begeleiden van selectiegesprekken. Je bent communicatief vaardig en je beheerst verschillende interviewtechnieken. Je zoekt altijd naar een perfecte match en bewaakt het DNA van Prodeba.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een aantal projecten die raakvlakken hebben met jouw kennis en kunde. Je zet bijvoorbeeld social media campagnes op, je adviseert over de ‘Werken bij Prodeba’ website en je laat geen kans aan je voorbij gaan om aan te sluiten bij interessante (zorg) netwerkbijeenkomsten en informatiemarkten bij Hogescholen. Ook draag je bij aan verschillende lange termijn projecten, denk hierbij aan arbeidsmarktcommunicatie, rapportages en analyses op basis van data analytics, Prodeba op de kaart zetten als aantrekkelijk werkgever en het uitdragen van wie Prodeba is voor toekomstige kandidaten.

Je komt te werken in een betrokken, professioneel en gedreven HR team (6 fte) om met elkaar de HR afdeling verder te professionaliseren. Prodeba is een organisatie volop in ontwikkeling, wat betekent dat voor jou geen dag hetzelfde zal zijn. Met jouw enthousiasme draag je dagelijks je steentje bij aan de groei van onze organisatie.

Werkdagen en tijden

De functie is gevestigd op het hoofdkantoor van Prodeba in Leiden, voor 32-36 uur in de week. Werkdagen en tijden kunnen in overleg worden afgestemd, waarbij 1 dag in de week thuiswerken tot de mogelijkheden behoort.

Ons aanbod

 • Een uitdagende baan bij een vooruitstrevende en dynamische organisatie in de GGZ-sector
 • Een goede werksfeer en fijne collega’s
 • Een marktconform salaris tussen de € 2.843,- tot € 3.979,- bruto per maand o.b.v. 36 uur. Inschaling op basis van kennis en ervaring.
 • Een werkplek binnen een organisatie waar er volop ruimte is voor jou om op persoonlijk- en professioneel vlak te groeien. Hiervoor ontvang je een opleidingsbudget 1,5 % van je jaarsalaris
 • Een individueel keuzebudget van 8,64% van je jaarsalaris dat je kunt gebruiken voor extra verlofdagen of opleidingsbudget of je kunt het laten uitbetalen
 • Goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Wat wij vragen

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Human Resource Management
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als recruiter (in de zorgsector is een pré)
 • Ervaring met o.a. LinkedIn recruiters tool, Social Media en andere wervingskanalen
 • Kennis met het personeelssysteem AFAS is een pré
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig, ondernemend en oplossingsgericht
 • Je vindt het leuk om in een team te werken

Werken bij Prodeba

Prodeba is een jonge, dynamische en vooruitstrevende organisatie die als missie heeft de mentale zorg in Nederland te verbeteren. Prodeba is een specialistische GGZ organisatie met een aanbod in de regio Zuid- en Noord Holland en verwacht in de komende jaren verder te groeien. De Corporate Recruiter speelt een belangrijke rol in de groei, ontwikkeling en continuering van de organisatie door het identificeren, boeien en activeren van de juiste talenten in de arbeidsmarkt. Samen met de afdeling Marketing- en Communicatie draag je bij aan de Corporate Branding van Prodeba.

Solliciteer nu!

Ben jij na het lezen van de vacaturetekst enthousiast geworden? Solliciteer via de sollicitatiebutton! Heb je nog vragen over de vacature, neem contact op met Linda van der Heide, HR Directeur via [email protected] 06-23401906.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime
Parttime uren: 32-36 per week

Salaris: €2.843,00 - €3.979,00 per maand

Werklocatie: Hybride werken in 2324 AA Leiden

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

management assistent projecten

Randstad Nederland, Leiden, Zuid-Holland
€ 23,15 per uur
22 uur geleden
Ga aan de slag bij de gemeente Leiden als management assistent Het is een uitdagende functie, waarbij jij je bezighoudt met zowel grote als kleine projecten!wat bieden wij jouFunctie voor een jaar met kans op verlengingFlexibele werktijdenJe werkt in het StadhuisEen uitdagende en afwisselende functiewie ben jijAls management assistent heb jij een pro actieve houding en kom jij snel tot...
Randstad Nederland

Visual Merchandiser

Sissy-Boy, Leiden, Zuid-Holland
2 weken geleden
Jij zorgt er met jouw creatieve achtergrond voor, dat de richtlijnen van de Visual Merchandising worden door vertaald naar jouw winkel. Samen met de Storemanager zorg je ervoor dat de omzetdoelstellingen behaald worden. Tevens ben je in deze rol eindverantwoordelijk voor het winkelbeeld. Dat betekent dat je zowel verantwoordelijk bent voor het coördineren van de operationele goederenstroom, alsmede voor het...
Sissy-Boy

Operator

Pro industry, Leiden, Zuid-Holland
€ 2.600 - € 2.950 per maand
2 weken geleden
Voor een vooraanstaand bedrijf in de kunststofindustrie zoeken we momenteel een enthousiaste operator voor een 3-ploegendienst. Deze functie biedt een aantrekkelijk salaris tot €2200,- per maand, exclusief mogelijke toeslagen. Het bedrijf heeft een specialisatie in diverse kunststofartikelen die een integraal onderdeel van ons dagelijks leven vormen. Het maakt deel uit van een groot internationaal concern. Op deze locatie bevinden zich...
Pro industry