MBO Werken én Leren (BBL)

Jumbo Supermarkten


Datum: 6 dagen geleden
Stad: Nijmegen, Gelderland
Contract type: Voltijd
Jumbo Supermarkten

BBL Werken én Leren

BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg) wordt ook wel werkend leren genoemd. Binnen Jumbo bieden wij je de mogelijkheid om je MBO-diploma in combinatie met het werken bij Jumbo binnen 9 maanden tot 1,5 jaar te behalen. Als klap op de vuurpijl nemen wij ook nog eens de kosten hiervan op ons. Je kunt dus kosteloos je MBO 2, 3 of 4 diploma halen!

Onze opleiding

Je gaat één dag per twee weken naar school, de rest van de week werk en leer je bij Jumbo. De lessen volg je zoveel mogelijk bij jou in de regio, met medestudenten uit de buurt die óók bij Jumbo werken. Je werkt steeds in thema’s. Hierbij komen heel diverse onderwerpen aan bod. De theorielessen worden door een vakdocent verzorgd en het leuke is dat je deze theorie meteen in de praktijk kunt brengen met opdrachten die op maat gemaakt zijn voor jouw werkplek.

We zorgen dus ook voor opleiding in de praktijk. Je wordt namelijk begeleid door een collega (jouw praktijkopleider). Daarnaast komt jouw BPV begeleider een aantal keer per jaar op bezoek om jou verder te helpen. Zo kun je dus onder professionele begeleiding aan de slag met de praktijkopdrachten in jouw Jumbo filiaal.

Herken jij jezelf?

Jij bent leergierig, enthousiast en kunt goed werken in teamverband. Je schrijft klantvriendelijk met een hoofdletter K en weet van aanpakken. Daarnaast ben je gemotiveerd om de eerste stappen te zetten in je carrière en wellicht in de toekomst een leidinggevende functie te gaan vervullen!

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over enige ervaring in het werken met collega’s, klanten en/of food;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Afhankelijk van de opleiding die je gaat volgen beschik je over een vmbo diploma of een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo/vwo


En minstens zo belangrijk, dit mag je van ons verwachten

We besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, omdat we vinden dat je bij ons het beste uit jezelf moet kunnen halen. Of je jezelf nu binnen een functie wilt ontwikkelen, of graag wil doorstromen naar een functie met meer verantwoordelijkheden. The sky is the limit! Bij Jumbo investeren we in jouw talent en daarom bieden we op maat gemaakte trainingen en opleidingen.

Samen. Ondernemen. Winnen. Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Voel jij je hiertoe aangetrokken? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie! Vermeld ook in je motivatie voor welk BBL traject (mbo 2,3 of 4) je in aanmerking zou willen komen.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Vergelijkbare vacatures

Service coördinator

Continu Professionals, Nijmegen, Gelderland
2 weken geleden
Functieomschrijving De afdeling projecten is verantwoordelijk voor de juiste en adequate ondersteuning op service dan wel project gerelateerde aanvragen. Binnen deze afdeling zijn wij op zoek naar een Service coördinator die de volgende taken en verantwoordelijkheid krijgt: Verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van interne en externe resources Is het primaire aanspreekpunt voor klanten en Servicemedewerkers om de voortgang te...
Continu Professionals

Groenmedewerker

Westerduin Talent, Nijmegen, Gelderland
€ 13 per uur
3 weken geleden
Wil jij in de buitenlucht aan de slag? Kom werken als groenmedewerker in de omgeving van Nijmegen. Jij gaat als groenmedewerker aan de slag met het bijhouden van alle soorten groen. Jouw werkdag bestaat uit: schoffelen maaien bladblazen bomen, bloemen en plantjes planten Je gaat werken in een dagdienst van 07:00 tot 16:00. Je krijgt alles goed uitgelegd en gaat...
Westerduin Talent

Kok

Compass Group, Nijmegen, Gelderland
€ 12,46 - € 17,09 per uur
4 weken geleden
Voor ons grand café The Zalloon op onze campus locatie de HAN in Nijmegen zijn wij op zoek naar een kok voor 32 tot 38 uur per week. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 10.30 en 19.00 uur. Ook de meeste schoolvakanties ben je vrij! Genoeg tijd voor een privé leven! Wat ga je doen? verzorgen...
Compass Group